Lumene har ganska nyligen lanserat två stycken nya ansiktsprimers med blur-effekt, en sådan primer får porer och sådana ojämnheter att fyllas ut och synas mindre.

Jag har recencerat Lumene Matifying & Pore minimizing Primer i detta inlägg som jag skrev i höstas, och nu har jag även testat Lumene CC Color Correcting Blurring Primer och tänkte berätta vad jag tycker om den! :)

Den stora skillnaden är att Matifying & Pore minimizing Primer är färglös, medan CC-primern även ska korrigera hudtonen.

IMG_4552_111

Jag gillar Lumenes båda blur-primers, de fyller ut porerna bra (jag har inte superstora men absolut befintliga) och jag tycker att det är en riktigt bra produkt att ha under sin foundation!

Deras nedmattande egenskaper är inte så effektiva som jag hade önskat, men absolut bättre än utan primer. Men jag använder även min vanliga nedmattande primer som jag applicerar i hela ansiktet, och sedan tar jag blur-primer på de områden där jag har större porer.

IMG_4556_111

Den stora skillnaden ska vara att CC-primern även jämnar ut hudtonen, vilket den gör pyttelite men föreställer ni er att det ska bli en tydlig skillnad så kommer ni bli besvikna.

Den största skillnaden enligt mig är att CC-primern känns ännu lenare på huden! Det känns verkligen superslätt :)

Primern har en liten tendens att ”rulla sig” på huden, alltså typ smula lite. Jag såg tendenser till detta men när jag masserade in den ordentligt så gick det jättebra!

IMG_4557_111

Så här ser jag ut efter primern, glömde tyvärr fota före-bild men det är typ samma fast porerna syns lite mindre. Den stora skillnaden tycker jag märks mer i verkligheten och framför allt efter foundation då man får ett felfritt och slätt resultat :)

Sammanfattning – Detta är en bra blur-primer för dig som gillar en slät och len hy, den förbättrar hudtonen pyttelite men man ser fortfarande osminkad ut. Har du en väldigt oljig hy så bör du komplettera med en nedmattande primer också!

Någon av er som testat denna? Vad tyckte ni? :)

2 KOMMENTARER

  1. Hej.
    Jag vet att du inte har jääääätteproblem med stora porer, men vilken primer upplever du ger bäst resultat på gigantiska porer? Av alla du någonsin testat? När det gäller fet hy är den du säljer helt klart vinnande hittills av dom jag har testat. Men känns som om jag behöver komplettera med en annan på just mina maskhål till porer….

    Kram Thess

    • Hej! Ja Paeses jämnar ju ut till en viss del men det är ju ingen pore filler direkt :) Jag gillar nog Nyx allra bäst faktiskt, Nyx Pore Filler, men alla jag har testat är bra! Kram

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here