Nu har jag testat ansiktspeelingen från Lumenes rengöringsserie ”Matt Touch” som jag skrev om i detta inlägg.

”Uppfräschande peelinggel som rengör porerna på djupet och bidrar till att förebygga uppkomsten av orenheter och pormaskar. Arktiska biomineraler bidrar till att förnya huden, och mentol fräschar upp och svalkar huden. Masserande jojobakulor och mikrokristaller mjukar upp täppta porer och gör huden klarare genom att ta bort döda hudceller och orenheter. Huden blir ren och fräsch.”

lumene-matt-touch-mineral-scrub

Kostar 125 kr för 75 ml.

Man kände sig verkligen ren efteråt, och pormaskarna på näsan hade minskat synligt på mig, jätteskönt!

Jag tycker den har lagom små och lagom många korn, och peelar därför ordentligt utan att rivas vilket är det allra viktigaste enligt mig. Skulle möjligtvis kunna ha haft lite fler småkorn om man ska vara petig, det hade underlättat runt näsan, men den skrubbar toppenbra i alla fall!

(Detta är recensionen efter enbart en användning)

En effektiv peeling som jag rekommenderar med andra ord :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here