Våren är här och blekheten man har gillat under vintern börjar sakta men säkert störa våra utseendefixerade hjärnor ;)

För oss som verkligen är knall-bleka den här årstiden och har svårt att få brun utan sol att se naturligt ut, så vill jag rekommendera Lumene Natural Bronze Gradual Self Tan Lotion, som är en brun utan sol som stegvis bygger upp en solbränna.

samoopalovaci-mleko-na-oblicej-a-telo-natural-bronze-gradual-self-tan-lotion-150-ml

Man behöver inte vara orolig för att det ska bli för mycket, för den är väldigt mild. Första testet jag gjorde var på bara ena benet, och dagen efter såg jag ingen skillnad alls trots att jag hade det andra benet att jämföra med!

Efter några omgångar dock så såg jag skillnad, men fortfarande på ett naturligt och fint sätt och när det försvann så såg det inte heller konstigt ut! Många BUS har ju en tendens att försvinna på ett fläckigt sätt, men inte denna, inte för mig i alla fall. Det tar 7 dagar för att få den mörkaste färgen som går, om man smörjer in en gång om dagen.

Den känns väldigt skön på huden och går snabbt in utan att kännas kladdig, som en bra hudlotion ska vara! Den doftar gått vid applicering, men luktar lite typisk brun utan sol efter ett tag, om man t.ex. smörjer in på kvällen så känner man lukten på morgonen.

Produkten innehåller över 90 % naturliga ingredienser, bland annat arktiska hjortron!

Tummen upp för oss blekfisar med andra ord! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here