Jag passade på att testa ännu en 3-palett från Paese som jag inte tagit in i webshopen ännu, man måste ju testa grejerna ordentligt först och det känns ju dumt att göra en sminkning och inte visa bara för att skuggorna inte finns att köpa än :) Ni får se det som inspiration!

Denna palett kommer från Luxus-serien som består av väldigt skimrande och gnistrande ögonskuggor. Skuggorna är verkligen galet fina, skimrar som sagt jättemycket och är riktigt enkla att jobba med.

Jag föredrar att blanda matta och skimriga för det ger mer effekt och dessutom blir det snyggare på bild, så jag älskar dessa men är riktigt sugen på att testa dom tillsammans med kashmir-serien istället för en helskimrig sminkning. Det får bli vid ett senare tillfälle :)

Idag bjuder jag alltså på en helskimrig sminkning, och då tycker jag att det är riktigt snyggt med en intensiv blick med mycket kajal som bryter av! Och som sagt, helskimriga sminkningar blir aldrig lika bra på bild som i verkligheten då de reflekterar ljuset så mycket, men hoppas ni gillar looken ändå :)

IMG_2640_111

Lila ögon matchat med orangea läppar, snygg kombo tycker jag! Läppglanset är Paese Manifesto Liquid Lipstick i nyansen 907.

IMG_2612

Mörklila ögonskugga innerst och ytterst på ögonlocket och undre fransraden.
Ljusrosa ögonskugga i mitten av ögonlocket och undre fransraden.
Vit ögonskugga i ögonvrån.
Svart kajalpenna längs övre och undre fransraden samt längs vattenlinjen,Shiseido Smoothing Eyeliner Pencil (Black)
Svart mascara på alla fransarna, Paese Adore 3D Lash Mascara.

IMG_2637_111

IMG_2645_111

IMG_2665

 PUSS på er! :)

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here