Jag har visat er tre sminkningar gjorda med ögonskuggspaletten Makeup Revolution Ultra 32 Shade Eyeshadow Palett* som jag fick hem pressutskick på för några veckor sedan, och nu tänkte jag skriva en recension om den! :)

IMG_6191_111

Färger
Det här är en palett som innehåller totalt 32 ögonskuggor, och nyanserna är alla ganska jordnära. En perfekt färgblandning för dig som gillar jordnära och murriga toner men som samtidigt gör både ljusa och mörka sminkningar. Det finns både skimriga och matta skuggor, vilket jag gillar!

Pigment
Alla nyanser är väldigt pigmentrika, de blir allra bäst med ögonskuggsprimer under. Men de blir likadana på ögonlocket som de ser ut i paletten, och går att tona ut fint utan att få dassiga kanter på sminkningen.

Användning
De mest skimriga nyanserna kan vara lite smuliga, så man får vara lite försiktig så att de inte fäller ner under ögonen. Men i övrigt är de otroligt lätta att jobba med.

Pris
Paletten kostar 175 kronor på Nordicfeel.se* vilket är ca 5,50:- per skugga så dom är ju otroligt prisvärda om man kommer använda allihopa!

Sammanfattning – En prisvärd och bra ögonskuggspalett för dig som vill kunna variera din sminkning mycket och göra väldigt många olika looker, samtidigt som du använder jordnära och murriga toner.

IMG_6190_111

Själva förpackningen är en snygg svart dosa med stor spegel i, jättefin!

IMG_6200_111 makeup-revolution kopia

Här är tre sminkningar som jag har gjort med dessa ögonskuggor:

stegforsteg_111

Läs hela inlägget här!

Untitled-11_111

Läs hela inlägget här!

tuttorial_111

Läs hela inlägget här!

Någon av er som testat den här paletten? Vad tycker ni? :)

3 KOMMENTARER

  1. Jag har inte testat paletten men blir otroligt sugen när jag ser dina sminkningar! Otroligt fina alla tre!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here