Ungefär så här ser jag ut just nu!

IMG_7230_111

Fast detta är en testsminkning jag gjorde igår, för att testa hur det såg ut under masken.

Det är nämligen dags för Swedish Beauty & Cosmetics Awards ikväll, temat är mystik och dresscoden är ”smoking och mask”. Superkul!

Tips att tänka på när man vill vara snygg under en ögonmask, är först och främst att testa och kolla hur mycket av ögonen/området kring ögonen som syns – då vet du om du ska fokusera sminket ovanför eller under ögat.

Min mask har mycket luft under ögonen, men inte jättemycket ovanför. Därför har jag en sotning på ögonlocket som inte går upp långt mot ögonbrynet alls, eftersom jag fortfarande vill ha ett mellanrum mellan masken och sotningen. Den mellanrummet har jag även highlightat med skimrig skugga. Sedan smackade jag på med mycket glitter under ögat istället, där man har chansen att synas lite mer :)

Och röda läppar och naglar till det, rött känns mystiskt och dessutom vill jag gärna balansera upp sminket så att det inte är massvis runt ögonen och sedan ingenting längre ner!

IMG_72361

Själva sotningen kan ni se i steg för steg i gårdagens inlägg, men glitterdetaljerna jag har lagt till är:
Guldskimmer innerst på ögonlocket, Yves Rocher Löst pärlemorskimmer (Gyllene pärlemor)
Guldglittrig eyeliner längs undre fransraden och ögonvrån, True Gold Glitter Eyeliner (tror inte den finns att köpa längre tyvärr)

IMG_7221_111

IMG_7226_11

IMG_7229_111

IMG_7216_111

Ska se om jag lyckas ta en outfitbild innan/under kvällen som ni kan få se senare. Men detta matchar jag i alla fall till en svart jumpsuit, skyhöga svarta klackar, och en svart väska (quiltad) med en röd och en svart tassel :)

Om allt går som planerat i alla fall… ;) Detta inlägg är nämligen tidsinställt och nu är jag förmodligen på hotellrummet och gör mig i ordning!

 Kram på er!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here