I skrivande stund denna söndagskväll så är jag så trött att jag i förväg kan förvarna om att inlägget högst antagligen innehåller en mängd stavfel och skeva meningsuppbyggnader haha.

Först har jag haft en intensiv (men rolig!) jobbvecka, men dessutom renoverar vi huset hemma vilket jag hållit på med hela helgen och är mör i både kropp och själ. Jag skulle behöva en helg efter helgen kan man säga :)

Idéspruta
Förra veckan babblade jag litegrann om att jag hade sån inspiration och idé-flöde att jag typ ville spricka och bara göra allt på en gång. Denna vecka har gått i samma spår fast med två helt andra idéer där vi även direkt satt bollarna i rullning!

Det ena är en spontan-idé som vi redan skridit till verket med, en ny behandling som min syster Mia ska utföra på salongen, ska skriva mer om det längre ner i inlägget :) Och det andra är en mycket större idé som jag inte kan gå in på här, men vi har tagit fram ett förslag som ska tas upp i ett annat företags styrelse så fort som möjligt, mycket spännande må ni tro!

Ny behandling – Årets rivigaste julklapp – Bli kliad på ryggen!
Jaa ni läste rätt! Vår nya behandling på salongen är rygg-kli, hur underbart? Är det inte lite sjukt att detta inte finns på salonger redan? :)

Min syster Mia som är självutnämnd kliar-proffs kommer utföra behandlingen från och med januari, och det går att köpa presentkort redan nu får att ge bort i julklapp. 199:- för 20 minuter!

Förutom det självklara faktumet att det är riktigt härligt att bli kliad på ryggen, så är dessutom friskvård för själen minst lika viktigt som fysisk friskvård. Lugnande hormoner (t.ex. oxytocin) utsöndras när vi mår bra och påverkar i sin tur det fysiska och det psykiska välmåendet. För dig som älskar att bli kliad på ryggen är detta den perfekta avslappningen. Många föredrar att bli kliade på ryggen framför massage.

Vi lanserade detta i fredags kväll och har redan fått försäljning på presentkort online under helgen, så kul!

Det roligaste var när vi i onsdags fotade kampanjbilderna, jag hade såå ont i skratt-musklerna efter det :)

Jag kunde inte sluta skratta åt att Mias händer såg så roliga ut när vi skulle fota närbilder, så här står hon och håller upp dom för att få blodet att gå upp i armarna för att inte ha lika ådriga händer haha.

Vi fotade massor av närbilder på händerna men fick inte till en enda bra så vi fick skippa det helt.

Så här går det när man hånat syrran lite för mycket haha!

Men den färdiga bilden blev jättebra i alla fall! Och vi gjorde en film också som vi ska lägga ut och marknadsföra i sociala medier nästa vecka :)

Kampanjbilder för december
Nu har vi nya kampanj-bilder i butiken, skyltfönstret och på hemsidan!

Det är 1. en Get the look-sminkning där jag visar en perfekt decembersminkning med guldiga ögonlock och röda läppar. 2. Tipsar om att köpa presentkort i salongen eller i webshopen och ge bort i julklapp 3. Att vi har öppet på Nyårsafton, jag jobbar då! Så det går superbra att boka in sig hos mig! Och den roligaste 4:e bilden – vår nya ryggkliar-behandling :)

Vi kör alltid 4 olika kampanjbilder varje månad och de är i fyra olika format till alla ställen så det blir totalt 16 bilder som ska fixas. Det tar tid ska ni veta!

Vår kampanj-TV i salongen :)

Julpynt på salongen
Vi har även julpyntat på salongen! Annika har fixat julskyltning i skyltfönstret och jag har fixat ett bord med fina julklapps-tips á la Creative Makeup.

Här sitter Annika och gör fint i skyltfönstret :)

Miska klipper ut julkulor som jag ska ha till min julklappstips-bord :)

Det var jättesvårt att få till en fin bild på skyltfönstret utifrån för det bara speglade sig i rutan, men här är en del av skyltningen i alla fall :)

Och här är en del av julklappstips-bordet, det var så mörkt när jag skulle fota det i fredags så tog inte en bild på hela bordet. Men på det står alla våra paletter, sminkborstset och de snygga smink-kiten och hudvårds-kiten från Pixi!

Vi har en kategori i webshopen som heter presenttips om ni vill kika in alla produkter där :)

Rådgivare till UF Företag
För några veckor sedan blev jag kontaktad av ett UF Företag som undrade om jag ville bli deras rådgivare, jättekul tycker jag! Företaget heter Scrunchy UF och syr egna scrunchie-toffsar i sammetstyg, jättefina!

I veckan hade vi möte och jag delade med mig av råd, tips och feedback. Dels att lyfta fram att de är handgjorda och bra kvalité vid försäljningstillfällen och marknadsföring, att räkna in tiden det tar att sy dessa i prissättningen också och inte bara räkna på materialkostnaden, och sen en hel del inspiration och allmänna företagstankar då jag fick en del frågor kring salongen o.s.v. :)

Här är alla i företaget! :)

Tog denna print screen på deras Insta story-boomerang sen haha! Så goa :)

Läpptatuering av Ämma
Och så har jag varit testperson när Ämma övat på permanent makeup! Hon kommer nog väldigt snart att börja släppa tider för lärlingspriser. Hon har gjort ganska många kunder nu men då har Annika varit med helt så det har inte funnits så många luckor för detta eftersom Annika är ganska fullbokad. Men så fort Ämma känner sig säker med att Annika bara är tillgänglig i rummet bredvid så kommer vi öppna upp hennes schema!

Vi fyllde i min överläpp litegrann och den är fortfarande inte helt läkt, så vet ännu inte hur slutresultatet kommer bli men av det jag kan se så ser det väldigt bra ut :)

Sminkjobb hemma
I lördags gjorde jag två sminkningar hemifrån också! Förut har jag inte tagit så mycket bokningar hemma men har börjat släppa på det litegrann nu när jag ändå har ett så bra smink- och fotorum :) Hon skulle ha en stor 40-årsfest för sin kille och temat var svart, guld, silver, jag fotade före- och efterbilder också som ni ska få se i ett separat inlägg sen, hon blev jättefin!

Jag hade ingen aning om att jag blev fotad här, det var han andra som skulle sminkad efteråt som ville testa min kamera, men det var ju bara bra då fick jag en bild till min businessvecka också haha.

Nej nu ska jag unna mig lite glass och titta på Netflix i några minuter innan det är sängsdags. Jag känner mig slutkörd men är ändå pepp inför nästa vecka och se var alla idéer för oss ;)

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here