Redan söndag, tiden går såå himla fort alltså :)

Förra veckan var det fokus på att få bort allt överflödigt som tog plats på min att-göra-lista,  och denna vecka fanns det äntligen rum för att checka av lite roligare, kreativa saker!

Veckan i helhet har varit väldigt produktiv, både med saker i förberedande syfte som bidrar till utveckling – mycket fokus på personlig utveckling med målbild och driv blandat med hälsa och välmående. Inte bara för mig själv utan personer omkring mig.

Men jag har också hunnit med många saker som gör skillnad nu på en gång, bra blandning där! :)

Personalvård – Yoga efter jobbet
I måndags hade vi vårt första yogapass på salongen! Efter stängning en dag i veckan kommer nu en yoga-instruktör till salongen och så tränar vi tillsammans.

Det är många framgångsrika personer som gör yoga och meditation, har jag hört i diverse poddar ;) Jag gillar verkligen att alla inte bara pratar om hur viktigt det är att jobba stenhårt, först på jobbet och sen på gymmet typ, utan även ta hand om sin psykiska hälsa.

Om yoga är någonting för mig återstår att se, första gången försöker man ju bara hänga med i alla instruktioner haha. Är det förresten bara jag som tycker det är jobbigt att tänka på min andning? Om jag tänker på den så känns det som att jag inte får tillräckligt med luft.

Kampanjplan & Uppdaterad design
Har ni sett att vi uppdaterat hemsidan? :) Det har jag och Miska jobbat jättemycket med denna vecka! Ta en titt på Creativemakup.se och kom med respons ♥

Jag och Miska har så bra teamwork när vi jobbar med hemsidan! Jag blir speedad på kaffe och klipper och klistrar i photoshop hur jag vill att det ska se ut, som Miska sedan förverkligar med koder och plugins hit och dit som jag inte förstår så mycket av ;)

Översta bilden på hemsidan kommer vara en slide med bildspel på ca 4 bilder som byts ut varje månad. Nu när vi håller på med det tekniska så har vi bara en bild men jag är i full gång med oktober-bilderna.

Jag kommer bland annat göra en Get the look-sminkning varje månad med enbart produkter som går att köpa i webshopen. Denna vecka har jag gjort sminkningen för nästa månad – en halloweensminkning!

Med andra ord kommer salongen, hemsidan och våra sociala kanaler att bli mer levande och framför allt hänga ihop mer – både designmässigt och att samma bilder och kampanjer finns på alla ställen. Bra va? :)

Vad tycker ni om vår design? :)

Vår grafiska design har fått växa fram lite sakta men säkert. Vi bestämde allt basic förra hösten så som nya loggan, våra färger och typsnitt, men det är så mycket mer som skapar helheten och känslan, så som den glimmiga bakgrunden med vi har på nästan alla våra bilder idag och nu la vi till en med lite färg i webshopen också :) Visst blev det fint?

Film för hemligt projekt
Jag har även redigerat film inför en grej jag inte kan prata om, tog totalt 6 timmar haha. Man tar så mycket omvägar när man inte är van, men man lär sig mycket av sina misstag också man får trösta sig med det :)

Pussmöten – Personliga utvecklingssamtal
Dessutom har vi haft våra första pussmöten! Vi kallar våra gruppmöten för kram-möten (konstruktivt, roligt, alla medarbetare) och våra personliga utvecklingssamtal för pussmöten haha. Lite roliga måste man ju få va :)

Jag håller i dessa möten enskilt med varje person och diskuterar personlig målbild, hälsa, trivsel, utveckling, ansvarsområden, feedback och har uppföljning varje månad. Känns verkligen givande att få sitta i lugn och ro med varje person, det är man inte bortskämd med!

Det viktigaste vi diskuterar är vikten av att ha framtidsdrömmar. När företagaren Mikael Arndt gästade Framgångspodden så sa han så smart ”den största anledningen till att folk inte når sina mål är för att det är någon annan har satt dom” för det är ju ofta så man jobbar i företag, det är ledningen som sätter målen. Men att ha egna mål är såå viktigt! Dom flesta säger att det är viktigt för att man ska nå dom, men jag vill tillägga att det är viktigt för att få det härliga glädjeruset när man har nått dom! Det är så lätt att bara ”höja ribban” hela tiden annars och inte förstå hur långt man kommit, jag är själv expert på det.

Nu ska jag slänga på mig en ansiktsmask och ta en kopp te framför Gossip Girl och ladda batterierna ordentligt inför nästa businessvecka! :)

Ha en fortsatt fin söndagskväll allihopa ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here