Den här veckan har inte varit den mest intressanta i år, utan det har varit en hel del förberedande jobb som visar resultat snart och väntade på olika svar hit och dit.

Men jag har ändå fått mycket gjort och haft en hel det kunder så jag har inte suttit på latsidan om man säger så :)

Målbild 30 juni 2019!
I måndags hade vi planeringsdag igen jag, Miska och Annika och nu är väl målbild för 2019 spikad! Dessutom vårt första strategiska fokus, alltså vad vi ska fokusera mest på, de 3 första månaderna.

Om 3 veckor har vi kickoff och ska presentera detta för hela teamet, jag är såå taggad!

Målbild in the making :)

Tre nöjda tröttisar efter en lång dag :) Älskar att sitta och spåna med Annika och Miska!!

Provsminkningar och många kunder
Det har varit en rolig kund-vecka nu! Jag har gjort två provsminkningar för bröllop + en sminkkonsultation och jag har fått fota före- och efterbilder på alla tre så dom kommer jag visa i bloggen längre fram.

Enda dagen helt utan kunder denna vecka var i fredags så då hann jag jobba ikapp lite övrigt adminjobb :)

Vi hade en solig lördagsmorgon och jag passade på att mysjobba lite utan medan Miska målade en ny tavla :) Nästa lördag är jag fullbokad med brudsminkningar så jag passar på att njuta av en 2-dagarshelg!

Nyheter från Pixi och förberedelser av bloggmaterial
Jag har varit såå flitig med att producera bloggmaterial den senaste tiden och har fotat mycket fler steg för steg-sminkningar än vanligt. Så väldigt snart är jag redo att åka till Spanien och tänkte vara mer eller mindre bloggledig i 3 veckor!

Den här Spanien-puffen i ryggen har faktiskt inte varit ett dugg krävande utan jag har bara fått mer inspiration. Att planera blogginläggen och inte bara ”blogga för dagen” är så mycket roligare :)

Jag har fått pressutskick från Pixi som ska visas i bloggen snart också, så kul! Detta helt otroliga kit fick jag som bloggare och inte som återförsäljare.

Så här stolt var jag på väg till bilen när vi skulle hem haha!

Jag har även gjort en beställning av lite nyheter från Pixi! Dels har H2O Skintint och Pat Away Concealing base kommit i mörkare nyanser också – YEEES! :) Och så ska jag ta in nya nyanser av Shea butter lip balm och Endless silky eye pen, så kul! Sen har dom en ny supercool mascara + ”glitter kräm” till ögonen som jag beställt testers på också – om dom kvalar in i webshopen så kommer ni få se dom nyheterna hos mig i höst!

Det tar lite längre tid för mig att få in nyheter än andra webshopar, eftersom jag testar allting så himla noga först :)

Kolla vad smart den här mascaran är! Det är två borstar i samma hylsa (den smala sitter liksom inuti den stora) om man skruvar av översta så får man en smalare borste som kommer åt alla småstrån och är perfekt för underfransarna, och skruvar man av hela toppen så får man en stor borste som ger mer volym. Så extremt smart tycker jag!

Hoppas den håller måttet :) Fortsättning följer!

Exalterad av kortison
I fredags åkte jag in senare till jobbet p.g.a läkartid på morgonen för att kolla mina lungor/feber som jag skrev om förra veckan. Han tog mig inte riktigt på allvar först, ”du kanske har astma då”, men sen när han lyssnade på mina lungor så ändrade han sig kvickt så det var ju skönt :)

Han sa att jag har inflammation i lungorna (och att det kan ha orsakat halsinfektionerna och att mina halsflussar inte har varit ”riktig” halsfluss) så nu har jag lämnat fler prover och äter kortisontabletter.

Han sa ”du bör ta tabletterna på morgonen, för man kan bli ganska exalterad av kortison så det kan vara svårt att sova”. Jag älskar ordvalet ”exalterad” och inte bara ”pigg” haha! Det är säkert placebo men tack vare detta så har jag känt mig otroligt exalterad och glad efteråt haha!

Perfekt medicin för en företagare ;)

Hur som helst så smittar jag bara om jag har mycket hosta (vilket jag inte har) och behöver inte vila eftersom jag inte har feber längre. Så jag har fått godkänt att jobba som vanligt! Wihoo!

Jag vet att inflammerade stavas med 2st M men på snapchat kunde man tydligen inte skriva så långa ord haha.

Nästa vecka kommer bli lite mer intensiv så nu ska jag stänga av jobb-hjärnan en stund och tar nya tag nästa vecka.

Kram, kram! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here