Jag har länge använt en sminkborste som jag helt hade glömt bort att den från början kommer från samma distributör som jag köper Sanctum från, det är en riktig multitask-borste som har hängt med mig i säkert två år nu, och som jag använder till i princip varenda sminkning jag gör!

Och eftersom jag redan har bra kontakt med distributören så var jag ju tvungen att direkt köpa hem ett gäng så fort jag kom på att det är dom som har den! Tre nya till mig själv, och resten till butiken och webshopen ;)

IMG_5690_111

Borsten är en vegansk duo-borste från det ekologiska märket Eco Minerals, med en bred pensel på ena sidan och en smal snedställd lite mindre pensel på den andra sidan. Båda sidorna är ganska kompakta, men stråna är otroligt lena och mjuka.

Jag använder den till både bassmink, ögonbryn och ögonmakeup!

IMG_5696_111

Så här ser den breda penseln ut, samtidigt är den väldigt platt så jag använder den breda sidan till lite större områden, och den smala toppen när jag behöver mer precision. På toppen är den väldigt smal som ni ser!

IMG_5699_111

Och här är den lite mindre snedställda penseln som är perfekt till ögonbryn och ögonmakeup!

Här är några exempel på hur jag brukar använda borsten:

IMG_5749_111

Ljusa upp under ögonen
För att applicera concealer (eller ljus, matt highlighter) under ögonen så är den här borsten helt perfekt! Dels kan man applicera på hela området under ögonen med den platta sidan, och den smala toppen når in till undre fransraden superlätt.

Och har man påsar under ögonen eller är väldigt insjunken och behöver ljusa upp extra mycket i ”djupet”, så har den här penseln en perfekt precision om man vrider den och använder kanten eller toppen på penseln!

IMG_5756_111

Highlighter
För att applicera highlighter på mindre områden i ansiktet så är den också suverän, för att ljusa upp t.ex. under ögonbrynen, läpparnas amorbåge, hakan o.s.v.

Concealer
Också perfekt för att applicera vanlig concealer, både på större områden och på mindre blemmor (använt toppen för mer precision, och använd den platta sidan på större områden).

IMG_5776_111

Ögonbrynen
Den snedställda penseln är perfektion när man ska fylla i brynen!

IMG_5785_111

Lashliner
Den är även perfekt när man ska måla lashliner, eller fransmarkering som det också kallas.

Ögonskugga
Den snedställda sidan är perfekt till alla skarpa linjer men vill göra med ögonskugga, eller en krämeyeliner. Och även för att applicera ögonskugga på undersida an ögonen.

IMG_5820_111

Alltid när jag lägger en vit markering under eyelinervingen (som ni sett i massvis av mina sminkningar, älskar att göra så) så gör jag det alltid med toppen på den här borstens breda pensel!

IMG_5786_111

Som sagt, en riktig multitask-borste som jag tycker riktigt mycket om! :)

Finns nu på Byher.se och kostar 169:-.

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here