Sitter just nu och äter en lugn frukost framför datorn, vilket nog aldrig har hänt en måndag innan jag ska till skolan.
Det är nämligen så att jag tänkte lita på ul/sl idag, har ju varit så fint väder. I vanliga fall åker jag en halvtimme tidigare bara för att ha tid med förseningar. Men jag gick upp i vanlig tid ändå.
Jag hinner ju till och med blogga! Här får ni se lite snabbt hur jag lägger min grund:
Helt osminkad.
Bara primer på ansiktet, Lumenes mattifying primer, och den är helt genomskinlig.
Concealer, Wet n Wild cover all concealer palette.
Är så ohygienisk att jag applicerar den med fingret. Men jag använder concealer på så små områden och ”arbetar” in den i huden så mycket, att det är tusen gånger lättare med fingret!
Foundation, LilyLolo mineral foundationpuder.
Applicerar med en stor mjuk borste.
RougeDeborah 58 Paprika
Applicerar med en stor snedställd borste. Hade jämt två olika rouger förut, men min Isadora-rouge gick sönder och har inte haft råd med en ny än.
Ögonbrynspenna, H&M.
Fyller i mina ögonbryn väldigt mycket nu sen jag blev brunett. Vill inhandla en penna av bättre märke, men H&M fungerar ju bra så varje gång jag ska köpa en ny så blir det alltid den i slutändan ändå!
Solpuder, minns inte märket men orkar inte gräva upp sminkväskan ur packningen (börjar få bråttom)
Applicerar med en stor luftig borste på tinningarna och sveper lite med borsten ”runt ansiktet”, alltså inte på näsan, mellan ögonbrynen osv. Använder ett väldigt ljust solpuder nu på vintern så det gör nästan ingen skillnad.
Så nu måste jag skynda mig och packa klart. En 4-timmars resa väntar mig om 20 minuter.
Önskar er en bra start på veckan!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here