Nagellängd, nagelform, nagelfärg och sådana detaljer är oerhört mycket smaksak. Jag själv tycker att det mesta är snyggt så länge det är gjort på ett välarbetat och proffsigt sätt.

Men det är alltid intressant att höra andras åsikter tycker jag, och därför undrar jag nu vilka av mina naglar som jag har gjort på Nails Uppsala som ni tycker är snyggast? :) Både mönster, färg, form och längd!

IMG_1620

Dessa var de absolut första jag gjorde :)

IMG_4994

Sedan var det oktober och då hade jag och salongen ett Rosa Bandet-samarbete.

IMG_3177

Vintriga glitternaglar!

IMG_8573

Jag gick sedan till riktigt mörka naglar, riktigt snygga men jag insåg då att jag personligen känner mig snyggare i ljusa naglar, jag tröttnade ganska snabbt på dessa.

IMG_6824_111

Från svart till rosa med bling bling! :)

IMG_0699_111

Dom här naglarna har jag nog fått mest komplimanger för faktiskt, fast dom är så konstiga, jag ÄLSKADE dom men trodde inte att så många andra skulle hålla med mig, men det gjorde dom! :)

IMG_6692_111

Sen var det dags att testa salongens nya neonfärger!

IMG_6052_111

Dessa sjöjungfru-inspirerade naglar hade jag i början av sommaren, de glittrade superfint i solen!

IMG_1601Och detta är mina somriga naglar nu! Enkla med dödligt snygga :)

Jag gillar nog mina vita med hål i och mina neonnaglar mest tror jag!

Gör någon av er naglar på salong? Vilket form/längd brukar ni göra? Och vilken av mina naglar är er favorit? :)

Kram!

10 KOMMENTARER

  1. Vitt med hål och sjöjungfru-naglarna gillade jag bäst =) Jag är lite allergisk mot att ha olika form på naglarna på samma gång. Jag personligen ogillar det =) Och när man blandar massa olika mönster. Tycker det blir för mycket. Jag föredrar stilrent =) Gärna fejdat eller enfärgat. Själv gör jag också mina på salong. Jag kör ballerina/coffin, som jag gillar bäst. Då de smalnar av mycket men har rak kant istället för spetsig. Folk blir ständigt chockade över längden på mina naglar och fattar inte hur jag kan jobba med dom. Men man vänjer ju sig =) Jag känner mig mer handikappad med korta naglar! ;)

  2. Jag tycker dem svarta är snyggast =) och gillar när du har spetsig form på dem =D
    Jag byggde ett tag men pallade inte mer =P Jag hade vääldigt långa (Enligt dem flesta =P ) och körde på fyrkantiga. jag har rätt långa själv så är inget måste men gilla att det fanns större yta att måla på och att dem håller juh mycket bättre =)

  3. Dom bägge bilderna med rosa naglar,så snyggt,men så är jag också helt frälst i rosa själv.Men vad jag inte begriper är hur du kan jobba med så långa naglar,men det är väl en vanesak antar jag,kram :)

  4. Sjöjungfrunaglarna är min favorit. Gillar färgskalan och att glittret är fokuserat på en nagel. Annars tycker jag de vita med ”hål” var häftiga också. Verkligen unika, har aldrig sett någon annan som haft så.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here