Hej fina ni!

Jag har inte skrivit de senaste dagarna p.g.a. begravning för finaste mamma, fullspäckat på jobbet och däremellan noll energi och motivation. Men jag börjar komma tillbaka och bli mig själv igen sakta men säkert ♥

Igår var det en riktigt rolig arbetsdag på salongen! Min kamera har ju gått sönder så ni vet och den andra jag har är jag inte riktigt lika haj på, men fotade lite med den i alla fall och tänkte bjuda på lite bilder :)

Först hade jag fullbokat med sminkningar under dagen, och på eftermiddagen höll jag i en sminkkurs i grupp med ett gäng på 8 tjejer som hade en möhippa för sin kompis! Så kul!

Här är lite bilder från sminkkursen:

IMG_0803_111

Hugo W har semesterstängt så istället för att bjuda på bubbel där (som vi i vanliga fall gör innan sminkkursen) så dukade vi upp fint i vårt väntrum på salongen så att alla fick slappna av och landa lite efter förmiddagens möhippa-äventyr innan kursen startade :)

IMG_0824_111

Jag höll i en demo på den blivande bruden och visade alla sminktips steg för steg, och efteråt fick pinglorna sminka sig själva – med hjälp av mig och Ida när det behövdes :)

IMG_0838_111IMG_0829_111Lite suddig bild men här är sminkningen som jag gjorde på bruden! Hon var Rapunzel, fin va? :)

IMG_0823_111 Alla verkade väldigt nöjda och roade! :)

IMG_0837_111 Fina va? :)

IMG_0816_111

Jag och bästa, bästa, bästa Ida som var med på sminkkursen och hjälpte alla att få till sina sminkningar! Riktigt bra teamwork! :)

Jag är såå glad att jag har henne och Zahra som makeupartister på jobbet, att mitt i allt kaos ändå kunna vara avslappnad och lita till 100% att dessa grymma tjejer som har tagit alla sminkbokningar och rekommenderat smink och produkter till kunderna i butiken, så tacksam! Som två kopior av mig, fast bättre ♥

Nu ska jag packa upp min resväska som jag fortfarande inte har tagit tag i haha, och njuta av en mysig söndagskväll med familjen.

Hoppas ni får en härlig kväll ni också!

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here