Som sagt så är ju jag och Miska hus/eld/kattvakt i helgen, och just nu och jobbar lite framför braskaminen, äter jordgubbar och myser med Carl-Philip (katten på bilden)

Kan man ha en mycket bättre morgon??

Jag har faktiskt ett roligt ”projekt” jag börjat syssla med, som jag ska sätta tänderna i nu framför datorn. Jag kan inte säga vad det är än, och det kommer ta ett tag innan ni kommer märka av det också. Men jag tror att det kommer bli ruskigt bra! Jag är så pepp! :)

Min utsikt just nu, härligt värre!

DELA
Föregående artikelGuldig partylook
Nästa artikelSnygga fransar
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR