Nu ska jag ÄNTLIGEN åka och få håret sommarfint hos Lynn på frisörsalongen Creative Zone i Uppsala!

Visste ni förresten att Lynn kom 2:a i Tendenz Stylist Award förra året? :)

Som jag har längtat till denna dag! Jag sa i slutet på april att jag skulle försöka bita ihop till en bit in på maj, för att ha så nyfixat hår som möjligt i sommar så att man slipper tänka på det då. Sedan blev mitt konto kapat och jag fick dessutom några fakturor som var högre än väntat. Så ett frisörbesök var liksom inte det jag kunde prioritera..

Nu har jag dock fått tillbaka nästan alla pengar, woop woop! Bara några hundra kvar som fattas, men alla tusenlappar är på sin rätta plats! :) Glaaad tjej!


IMG_8466_111
Nu slipper jag beskära alla bilder vid ögonbrynet, haha. Och jag kan ha utsläppt även när jag ska någonstans, och inte bara på bild :)

Så nu ska jag först betala av en skuld, sedan fixa mitt hår, och efter det blir det middag i stan med bästa Frida där jag dessutom ska sova kvar. Mys! :) Imorgon ska jag nämligen vara på plats i Älvsjö kl. 8 på morgonen för 1 brudsminkning, 3 tärnsminkningar och 2 gästsminkningar! Så jag kan sova en timme till om jag redan är i Uppsala när jag vaknar.

Efter det blir det dessutom ett jobbmöte i Stockholm innan jag åker hem, har eventuellt ett roligt event på g i samarbete med ett annat företag :)

Full rulle med andra ord, and I love it!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here