Jag har fortfarande inte gjort dagens sminkning, min syster som bor i Finland är nämligen här och hälsar på, och då är det svårt att slita sig när man jobbar hemifrån ;)

Men Miska är ju ändå inte hemma så jag kan blogga hela natten istället, så bli inte oroliga, jag kommer jobba ikapp mig till imorgon!

Lite  blogg-nytta har jag dock hunnit med, när vi fikade ute i solen så fixade jag mina naglar med nagelfolie från Nailz.se, oh my god så snygga naglar jag har nu, jag ääälskar dom!

Nagelfolie är superenkelt att använda, det är klistermärken som man bara applicerar på nageln och filar av topparna med en nagelfil och så har man superfina naglar. Finns i massor av olika mönster. Dessa från Nailz.se håller dessutom superbra, jag brukar bara försegla alla kanter med genomskinligt nagellack (behövs inte egentligen) och sedan håller dom i flera dagar :)

IMG_3634_111

Det här mönstret är lite genomskinligt så det mesta gula är mina naglar under. Just det här mönstret är en nyhet som kommer komma upp på Nailz.se under veckan men det finns redan nu massor att välja på :)

Alla nagelfolie kostar bara mellan 19 och 29 kr!

IMG_3649_111

IMG_3727_111

IMG_3747_111

Blir ni inte avundsjuka? :)

 

4 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here