Blev ruggigt irriterad igår när jag hade fixat till och med två sminkningar som jag skulle publicera, och så fungerade det inte.

Men egentligen, alla blogghemsidor lägger säkert ner stora summor pengar på sina ”databaser” som vi bara fyller och fyller när vi bloggar (okej jag kan ingenting om sånt här men ni fattar vad jag menar) och det är ju en enorm tjänst att kunna blogga så mycket gratis överhuvudtaget!

Ska kolla upp vad jag måste betala och så, så hoppas vi på att jag kan börja blogga igen inom kort!!

Hoppas ni saknar mig! :)
DELA
Föregående artikelSkämtar dom med mig?!
Nästa artikelUpdate
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR