Idag stressade jag med både sminkningen och fotandet, skulle jobba på syrrans café och sov hellre en kvart längre ;)
Men det blev rätt bra ändå! Grym sminkning om man har lite tid på sig, men inte heller vill ha ”bara mascara”.
Fick dessutom frågan idag ”använder du några mirakelprodukter eller? Din hud ser ju ut att vara bebis-len!
Jag som slarvar med både tvätt och produkter som tusan nu (fy skäms) och har inte från grunden en speciellt fin hy heller.Det enda svaret jag kunde komma och tänka på var att jag har en superbra foundation – Glo Minerals gloPressed Base, fast mineralpuderfoundation! Love it :)

Ljus ögonskugga på ögonlocket och innerst på undre fransraden, gloEyeshadow (Diamond)
Brun ögonskugga ytterst på undre fransraden och längs globlinjen, gloEyeshadow (Mink)
Gulvit skimrig ögonskugga i ögonvrån och under brynet, Kryolan Eyedust (Nr.1 Annikas favorit)
Turkosblå kajalpenna ytterst på undre fransraden och nästan hela övre fransraden, Yves Rocher Vattenfast kajalpenna.
Vit kajalpenna på inre fransraden, H&M.
Marinblå mascara på alla fransarna, Maxfactor False Lash Effect (Deep Blue)

Nu ska jag nog krypa till sängs tror jag. Så tråkigt att somna ensam, och Miska hänger med grabbarna ikväll.

Jag tänker alltid ”han kanske kommer hyfsat snart, jag kan lika bra vänta” och håller mig vaken. Det slutar alltid med att jag inser att han inte kommer på länge, och går och lägger mig efter att ha varit uppe halva natten i onödan.

Någon som känner igen sig, eller är det bara jag som är korkad i bollen? :)

Nåväl, Godnatt Darlings!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here