Dagens sminkning är en nyårssminkning som jag tror att många av er kommer känna er snygga i, den är ganska lik en vardagssminkning i grunden men med detaljer som glitter, skarp eyeliner, extra mycket ögonfransar och färgstarka läppar så blir den en perfekt nyårslook!

Du ser ut som million dollars” sa Miska till mig när jag var klar :)

Hoppas att ni också gillar den, jag bjuder på en steg för steg också!

IMG_7490_111

Det supersnygga läppstiftet är Oriflame Giordani Gold Jewel Lipstick i nyansen Plum Desire.

nyårssminkning-steg-för-steg

1. Ljus ögonskugga på hela ögonlocket, Paese Diamond Eyeshadow (nyansen nr.9)
2. Brun ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen, Paese Kashmir Trio Eyeshadow (nyansen nr. 684)
3. Tona ut kanterna på den bruna ögonskuggan och applicera den ner ytterst på undre fransraden också.
4. Applicera den ljusa ögonskuggan i ögonvrån och innerst på ögonlocket också.
5. Vit kajalpenna längs vattenlinjen, Paese Eye Pencil White.
Silverglitter ovanpå den ljusa skuggan, Hologram-glitter fäst med Mixing Liquid båda från Make Up Store.
6. Svart eyeliner med vinge, By Terry Ligne Blackstar.
Lösögonfransar (halva), Creative Make Up (salong i Uppsala)
Svart mascara på alla fransarna, Golden Rose Miracle Lash Mascara.

IMG_7494_1111 IMG_7509_1111 IMG_7517_1111

Hoppas ni har haft en underbar helg!

3 KOMMENTARER

  1. du är ju så snygg att man nästan avlider! denna ska jag lätt försöka mig på att göra på nyår! :)
    får ha datorn bredvid och läsa exakt som ur en kokbok! hihi puss.

  2. Vilken snygg sminkning.Har en fråga till dej ang ögonskugga.
    Har försökt lägga vanlig vit el. skimrig skugga i ögonvrån,men jag tycker det inte det syns någonting.
    Är väldigt lJus i hyn och har den allra ljusaste foundation,Loreal True Match W1.Har verkligen försökt få till det,men misslyckas.Kan nämna att jag har glasögon,så i regel så har jag lite mörkare skuggor som jag tonar,tycker det är snyggt.Men som sagt ett tips ang vit ögonskugga.Tack för en bra blogg,lite mer tuturials,saknar det,kram :)

    • Mitt tips är att välja en med mycket skimmer, för då syns det även fast den är lika ljus som din hy. Jag älskar ju ”Annikas Favoritskugga” som du säkert har sett i mina sminkningar, den är mer gulvit än kritvit men det gillar jag för många kritvita kan enkelt bli grådassiga om man inte är försiktig när man även sminkar med mörka skuggor. Jag gillar även Paese Diamond Eyeshadow som också finns på byher.se, den vita nyanser ger en metallisk yta som syns väldigt bra! Och föredrar du lösögonskuggor så har Eco Minerals en vit ögonskugga som är superfin också :) Kram, kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here