Nu jäklar spenderas det pengar! Jag som inte tycker om att köpa elektronik och sånt. Massa pengar på så små saker.
Men min datorladdare glappar (måste ställa datorn på högkant och sen sängen över för att kunna ladda) och en kamera har jag ju behövt länge.
Men äntligen är båda sakerna beställda! Det svider lite att se sparpengarna minska, jag som har varit så duktig… Men sånt är livet, jag kommer ju varken kunna sminkblogga utan kamera eller med en död dator så.
Måste tjäna mer pengar på den här bloggen nu när det ska bli såhär, hahaha…
Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen!
DELA
Föregående artikelSjukling
Nästa artikelSoffpotatis
Välkomna till min färgsprakande skönhetsblogg! Jag är en 22-årig, självlärd makeup artist från Gimo. I min blogg sprider jag kunskap, inspiration och massor av glädje :) (Läs mer om mig här) Kontakt: info@imakeyousmile.se

LÄMNA ETT SVAR