”Jag älskar Paeses läppstift och har flera nyanser sedan tidigare, de är superbra! Jag har ljus hy och skulle vela köpa en fin nude-nyans också, men har svårt att veta vilken jag ska välja, kan inte du göra ett inlägg om dom?”

Paese har fyra ljusa nude-nyanser som är perfekta för personer med ljus hy, och de är nyanserna 17, 35, 37 och 38:

1422032853-7902

17 – En matt, mellanljus ton som går lite åt korall/aprikos.
35 – Den bästsäljande nyansen, och även den ljusaste. Det här läppstiftet är lystergivande och har en neutral ton.
37 – En matt nyans som är ungefär lika mörk/ljus som 17, men går mer åt det rosa hållet.
38 – Den näst ljusaste nyansen, och är precis som 35 också lystergivande och neutral i tonen, men är snäppet mörkare än 35.

Mitt tips är att välja en ton som är pyttelite mörkare än din egen hudton, för att få ett naturligt och harmoniskt resultat. För det är få som naturligt har ljusare läppar än huden.

Sen vilken ton man ska välja, en som går åt rosa, beige eller korall/aprikos, det är dels smaksak, men beror också lite på sina egna färger. Tanken med nude-läppar är ju att de ska smälta in lite i ansiktet och inte stå ut på något vis, så har du en varm hudton så är det en bra idé med en varm ton på nude-stiftet, och tvärtom.

Men ett annat tips som är enkelt att ta till, det är att kolla på läppens naturliga färg, och välja en nude-nyans i samma ton. T.ex. så har de flesta läppar som går åt det rosa hållet, och få funkar ett nude-stift som går åt rosa superbra.

Det finns med andra ord inte ett rätt svar, men nu vet ni lite hur ni kan tänka :)

1422089926-7902

Jag använder nyansen 35 ofta, men sällan på hela läpparna. Jag använder den oftast tillsammans med ett annat läppstift, då applicerar jag den färgen på hela läpparna, och sedan 35 i mitten för lite mer plut-effekt.

Men det stiftet som jag använder allra oftast, och då på hela läppen, det är nyansen 17:

1422033518-7902Fint va? 17 på hela läppen och sedan 35 i mitten är också jättefint :)

Paeses läppstift finns på Byher.se och kostar 79 kronor.

Hojta till om ni har några frågor ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here