För någon dag sedan fick jag hem ett pressutskick med den nya parfymen I am Juicy Couture, jisses vad gott den doftar, och vilken fin flaska! Den kvalar helt klart in på favorit-hyllan :)

IMG_5222_111

Doftbeskrivning:
” I Am Juicy Couture är en djärv och förförisk doft som öppnar med en kombination av saftiga, mogna frukter och långsamt övergår i en blandning av sensuell gardenia och en lockande doft av kashmirträ”

Toppnoter – Saftiga hallon, frisk pompelmus, och frodig passionsfrukt.
Hjärtnoter – Hyptonisk doft av gardenia, helitrop, kanelros och luktärt.
Basnoter – Mjuk musk, varma träslag och ambra.

Parfymen lanserades nu i september och finns att köpa online på bland annat Lyko.se*, och den finns i flera storlekar vilket är ett stort plus! Rekommenderade priser:
30 ml – 495 kr
50 ml – 650 kr
100 ml – 900 kr

IMG_5204_111

Jag tycker att doften påminner lite om en annan parfym, kan dock inte komma på vilken jag tänker på. Men den doftar ganska fruktigt, och är söt samtidigt som den känns mjuk.

Man måste nog vara lite försiktig bara för den kan lätt bli åt det starka hållet, en spray räcker gott och väl och det bästa är den klassiska ”spraya i luften och gå igenom spray-molnet” för en diskret men otroligt god doft :)

Två tummar upp säger jag!

IMG_5214_111

Och hörrni, förlåååt för den dåliga uppdateringen på min blogg just nu, det är bara den här veckan kvar sen ska det nog återgå mer till det normala. Jag har både blogg-abstinens och smink-absitens, men vi har mycket att göra i nya butiken, bara två dagar kvar att kunna fixa i ordning allting och det är verkligen supermycket kvar att göra.

Men det kommer bli så jäkla bra :) Ni får se bilder så fort det är klart!

Kram på er ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here