Vad tycker ni om mitt nya hår? :)

IMG_7898_111

Jag själv ÄLSKAR det! :) Känner mig som mig själv nu när jag börjar gå åt det ljusare hållet igen, det var länge sen nu. Men tycker att den här ljusheten är helt lagom, vill nog aldrig bli så helblekt som jag var förut.

Som vanligt har jag fixat håret hos bästa Monica Werner i Uppsala! Hon är väldigt fullbokad men lyckades få en återbudstid, så nice! :)

Vi klippte av det i den trendiga lob-längden som är så enormt snygg! Och så blekte hon balayage med olaplex. Monica har gått balayage-utbildningar och är riktigt duktig på den typen av färgningar!

IMG_7706_111

Här ser ni bakifrån :) Det sitter kvar en del från mina röda och rosa perioder så vissa slingor är lite rosé men det tycker jag bara är snyggt!

IMG_7649_111

Som ni ser så klippte vi bort en rejäl bit på längden! Känns oerhört fräscht.

Jag har inte färgat håret på ett halvår så längderna hade blivit på tok för mycket varmare än vad jag vill ha det, och så har det vuxit ut så mycket att det som var ljust kring ansiktet förra färgningen börjar under ansiktet.

Men den här frisyren känns väldigt ”naturlig” på mig, min syster (som är skönhetsintresserad ska tilläggas) såg inte ens någon skillnad när jag kom hem och frågade ”ser du nått nytt på mig idag?” haha. Men det är ju bra respons ändå tycker jag, när inte folks reaktion är ”ojj!” när dom ser en :)

Vad tycker ni? Lång eller kort? Ljust eller mörkt? Eller färgglatt? :) ♥

Sidfot-Namnloggo

6 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here