Godmorgon!

Igår kväll satt jag och Miska framför datorn och pysslade med utseendet på min blogg, vad tycks? :)

Det kommer att komma en uppdaterad header inom några dagar också! Tänkte bara byta ut bilderna till lite nyare sminkningar.

En rolig grej som jag kan göra nu är att procentuellt bedöma alla produkter jag recenserar, som sammanfattar ett slutgiltigt betyg i slutet av inlägget. Det syns om man klickar in sig på inlägget, inte när man scrollar igenom bloggen :) Jag har recenserat bloggen i detta inlägg så att ni ska se hur jag menar!

Jag har en galet snygg partysminkning som jag tänkte dela med mig av idag, och även nyheter i webshopen (!!!) men får se hur mycket jag hinner med för jag, Miska och Jonny ska iväg till Örebro och göra det Miska fick av mig i födelsedagspresent – Zombie Escape!

Hur som helst, kom gärna med respons på nya bloggen, vad ni tycker är bättre och om det finns någonting ni gillade mer på andra sidan :)

Kram!

IMG_7572_111

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here