Waaaaaah ni ANAR INTE hur länge jag har väntat på denna dag!

Ni kanske tror att jag har legat på latsidan hela året, med en halvdan webshop där nästan allting är slutsålt – men så är inte fallet ;) Enda sen i december har jag och Miska jobbat på en helt ny webshop!! Ni förstår inte hur mycket jobb som ligger bakom detta!

Den nya webshopen heter Byher.se (by HElena Rönnblad står det för) och innehåller inte bara smink längre utan även hårdvård, sommarkläder, skor, väskor, solglasögon och smycken!

byher.se

Byher.se kan liknas med personlig shopping på nätet, det är nämligen ingen vanlig webshop som enbart säljer, utan syftet är att inspirera och samtidigt hjälpa mina kunder! Jag har ju fått bra kontakt med er läsare och vet hur svårt många tycker det är med kläder och smink. Att handla är enkelt, men sen då?

Tack vare genomarbetat innehåll så får ni både vägledning och tips på hur man kan använda och variera produkterna för att få ut så mycket som möjligt av det ni handlar!

Till alla plagg finns smink -och stylingtips samt ”get the look-sidor”, och på alla produkter finns länkar till olika hjälpsidor som hjälper dig att t.ex. hitta rätt foundationfärg, applicera rougen snyggt eller dölja mörka ringar under ögonen. Jag kan prata om detta hur länge som helst men det bästa är om ni bara går in på en gång och klickar runt så ser ni själva! :D

sanctum-paese

YAG Mineral, 40-paletten och Annikas Favoritskugga är produkter som hänger med från förra webshopen, men nya märken att presentera är ekologiska hud/hårvårdsmärket Sanctum samt sminkmärket Paese!

Till en början är det schampo och balsam från Sanctum jag har tagit in, men jag kommer ta in hela deras sortiment till slut. Samma sak med Paese, jag börjar med några få utvalda produkter men kommer även där ta in mer och mer! Paese kommer dock komma först nästa vecka, då leveransen blev försenad.

Självklart kommer jag berätta mer om dessa märken i separata inlägg så fort som möjligt :)

byher 40 palett

Om ni till exempel är sugna på 40-paletten (som med andra ord finns att köpa igen!) så kan ni trycka på ”KLICKA HÄR” på produktsidan så kommer ni till en sida full med olika sminkningar där jag har använt paletten och visar exakt vilka skuggor jag har använt. den sidan uppdateras automatiskt och kommer hela tiden matas med fler looker.

yag mineral foundation

 

Och är ni sugna på YAG Minerals foundation så finns det en ”KLICKA HÄR”-länk som tar er till en hjälpsida som förklarar olika hudtoner, vilken av nyanserna som är varm respektive kall, och hur man på bästa sätt testar en foundation. Längst ner på produktsidan kan du även länka dig vidare till hjälpsidor som beskriver hur du på bästa sätt applicerar mineralsmink beroende på vad du har för hudtyp.

shading-och-highlighterT.ex. på produktsidan för YAG Mineral löspuder, bronzer och highlighter finns en hjälpsida som ger tips på hur du applicerar shading och highlighter! Och så här fortsätter det på alla produkter :)

färdig-bild-mindre-rubrik

test-mickis-klänning

Så här är ”get the look-sidorna” uppbyggda, och fotografen till inspirationsbilderna är ingen mindre än Elina Meuller!

Hänger ni med på konceptet? Vad tycker ni? Gillar ni nya shopen? Kan någonting förbättras? :) Bomba mig med tips och frågor, jag lovar att svara på allt så fort som möjligt!

Ni som handlar på byher.se under helgen är med i utlottningen av ett presentkort värde 300 kr!!!! I någon av paketen kommer jag lägga i presentkortet, så titta en gång extra när du får posten ifall du har blivit den utvalda!

KRAAAM!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here