Woooooop woooooooop äääntligen är vår nya webshop LIVE!!! :)

In och kika på Creativemakeup.se! ♥

Jag och Miska satt som spända pinnar igår och väntade på 12-slaget då vi äntligen öppnade upp nya hemsidan! Och när vi vaknade i morse så hade vi redan fått beställningar och allt fungerar galant!! Pjuh!

Idag är det full fokus på vårt 10-årsjubileum och Öppet hus-event för nylanseringen på salongen, med galna erbjudanden, tävlingar, goodiebags, bubbel och snittar som Miska lagade igår kväll med röror som är SÅ goda!! Jag hjälpte inte till ett skvatt, om inte överste-provsmakare räknas ;)

Hörrni jag är så glad!! Vi började med det här i våras och har verkligen lagt ner vår själ i det här! Miska har byggt hela webshopen och hemsidan själv, Annika har gjort vår nya logga och jag står för bilder, texter, beauty guides och all produktinfo och det är inte lite jobb kan jag tala om! Och en stor eloge för Malin som jobbar hemifrån och har arbetat dagligen med den här hemsidan, alltså wow vilket team vi har varit!!

Jag kommer inte hinna blogga mer idag och imorgon kommer jag ta en LÅNG sovmorgon ;) Men för er som inte kommer förbi vårt event idag (15.00-18.00 och antagligen mycket längre) – jag uppdaterar för fulla muggar på @Creativemakeup.se på Instagram, speciellt i Insta Stories – kika där för att följa oss under dagen! :)

skarmklipp-2016-11-25-13-34-19 skarmklipp-2016-11-25-13-37-08 logo_color

Vad tycker ni om vår nya logga? Fin va? :)

Och vad tycker ni om hemsidan och webshopen? Vad tycker ni om att vi har gått ihop även digitalt och Byher.se inte finns mer? Vad tycker ni om vår grafiska profil med vitt, grått och mörkrosa? OJ vad vi har diskuterat och jämfört färger hahaha!

Kom med respons, vi vill jättegärna höra!!

Vi ses på Instagram, KRAM PÅ ER! ♥

2 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here