Jag har i flera omgångar fått hem pressprov på sminkborstar från Jacks Beauty Line som är borstar handgjorda i Tyskland och designade av makeup-artisten Miriam Jacks. Dom är så otroligt fina!

Borstarna är handmålade och ingen är den andra lik :)

Nu har jag fått två stycken till som jag har satt på prov:

IMG_1306_111

No 7 Line Shader Brush* som är anpassad för att tona ut ögonskugga och skarpa kanter, och No 2 Line Eyeliner Brush* som ger en tunn och skarp eyeliner. Fina va? :)

Line Shader Brush
Den stora Line Shader är jag dock inte så imponerad över. Den känns sträv och nästan lite ruffsig, som en äkta hår-borste blir när den är gammal typ, lite sliten i topparna. Dessutom är den gjord av gethår och jag personligen vill helst ha syntetborstar.

IMG_1533_111

Jag använder den för att applicera puder-produkter på mindre områden i ansiktet istället, t.ex. ljus highlighter under ögonen. Så den duger i krig men inget jag skulle rekommendera, jag vill ha mjuka borstar :)

IMG_1303_111

Line Eyeliner Brush
Den här eyelinerpenseln får däremot en stor tumme upp av mig! De är mjuk men ändå tillräckligt kompakt för att ge precision. Väldigt lätt att måla med och göra både tunna och breda linjer. Me like!

Den är också gjord av äkta hår.

IMG_1553_111

Med andra ord, en hiss och en diss! :)

Jacks Beauty Line varierar i pris men de flesta borstarna ligger strax över 200-lappen men det finns lite billigare och betydligt dyrare också. Ni hittar alla hos t.ex. Eleven.se*

Kram! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here