Carro sa…
Hej. Du har pratat så gott om Isadoras ögonskuggor så nu har jag inhandlat två olika sorters ögonskuggor i det märket. Jag undrar nu om du kan rekommender en sminkning utifrån dessa till nyår. Jag ska ha en svart klänning och en minikavaj med guldigt inslag. Mina nya fina ögonskuggor från Isadora är “Eye shadow Quartet smoke & shimmer 64 Paradox” samt “Eye shadow trio 84 Forest”. Tack för en inspirerande blogg:)

Absolut! Jag har tyvärr inte paletten 64 Paradox, men jag har 84 Forest!

Jag började med att göra en sminkning i enbart IsaDora Eye Shadow Trio (84 Forest). Men senare idag kommer en till sminkning där jag lagt till lite blågråa ögonskuggor som finns i din andra palett, om du vill blanda! :)

Den här sminkningen har guldiga inslag som kommer passa din outfit perfekt!

1. Lägg den ljusa lite beigeguldiga skuggan innerst på ögonlocket och upp mot globlinjen.

2. Sota med den mörkbruna ögonskugga på resten av ögonlocket och ytterst på globlinjen.

3. Sudda ihop skuggorna i varandra.

4. Lägg den mörkgröna ögonskuggan längs undre fransraden.

5. Rama in ögonen med svart eyeliner längs övre och inre fransraden.

6. Highlighta med ljus ögonskugga i ögonvrån och under brynet.

Eyedust (Nr.1)

7. Avsluta med svart mascara på alla ögonfransarna!
Make Up Store, Multilash.

Läppstift, Eleven 66 Colour Lip Palette.

Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here