Jag har skrivit om Too Faced Glitter Glaze tidigare, men här kommer ännu en sminkning med den då jag tycker den är så himla snygg!

Glitter Glaze är en krämögonskugga med en metalliskt/glittrigt resultat, som går att applicera både med och utan annan ögonskugga under.

På dagens sminkning sotade jag först med svart ögonskugga ytterst på ögonlocket och längs globlinjen, sedan applicerade jag silvrig glitter glaze på hela ögonlocket – både där jag lagt ögonskugga och inte. Då blev hela looken glittrig, men det sotade syns ändå mycket igenom!

Det silvriga glitter jättefint i verkligheten, det syns lite mer på helbilderna nedan:

Jag hade en så bra låt i hörlurarna som jag inte kunde sluta lyssna på, så dom fick vara med på bild ;)

Puss & Kram!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here