”Hej Helena! Jag tycker din hårfärg är jättefin just nu, men eftersom du nästan alltid bara visar närbilder på ansiktet när du visar sminkningar så ser man inte alltid hela håret. Kan du lägga ut lite bilder på när man ser hela din hårfärg och hur det ser ut i längderna? :) Blir väldigt sugen på just den färgen du har! Gillade dina mer rödrosa toner men den här färgen känns mer speciell. Kram”

Vad glad jag blir! Jag var faktiskt hos min frisör Monica Werner idag och piffade till håret litegrann, men gjorde inte jättestor förvandling :) Så kan publicera nya bilder på hur mitt hår ser ut idag:

img_6338_111

Förra gången jag färgade håret (början av juni) så blekte vi upp håret med bayalage-pensling och sedan la vi pastellrosa färg i längderna. Ni kan se bilder på den färgningen i detta inlägg, det är stor skillnad jämfört med min hårfärg idag :)

Sen har allt det tvättats ut och framför allt solblekts, det blev jättemycket ljusare när vi var i Turkiet en vecka. Och det är den solblekta färgen jag har haft fram till idag.

På dagens frisörbesök så färgade Monica bort min utväxt i hårbotten, och sedan la hon en kall nyansering i längderna för jag tyckte min hårfärg innan var lite för varm. Så jag har fortfarande kvar rödrosa toner i håret men i hårbotten så har jag en brunaktig färg och i topparna så är jag blond. Och däremellan är det massor av olika nyanser!

img_6340_111 img_6345_111 img_6358_111

Jag älskar den här bayalage/ombré-effekten på mitt hår nu, jag gillar att vara ganska ljus i håret men när det blir väldigt ljust enda upp i hårbotten så försvinner mitt ansikte litegrann när det inte ramas in. Och bara en kall blond/brun skulle jag nog tröttna på ganska snabbt, så jag tycker om att det finns mycket toner kvar från mina rödrosa färgningar :)

Vad tycker ni? Gillar ni att se sminkningar till lite mer neutrala hårfärger, eller föredrar ni mer intensiva hårfärger som livar upp?

Kram! ♥namnlogo

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here