Ni som har följt mig regelbundet en längre tid vet att jag har superoljig hy (och hårbotten) och är beroende av torrschampo – och dessutom väldigt kräsen och har testat massor av olika märken.

Det finns en hel drös med recensioner i blogg-arkivet, och jag har en längre tid försökt att hitta ett bra torrschampo till webshopen men inte hittat någon som håller måttet.

Tills nu, då Hårologi hör av sig och berättar att de har lanserat att torrschampo som en skänk från ovan! Det finns två olika, en ljus för blonda, och en mörk för personer med mörk hårfärg.

Och hörrni, det här det BÄSTA torrschampot!

Jag hade så höga förväntningar när jag skulle testa denna för första gången, eftersom jag tycker att alla andra produkter från Hårologi är så bra, men trots höga förväntningar så blev jag ändå positivt överraskad!

♥ Det är otroligt effektivt.
♥ Ger volym och struktur samtidigt som håret känns rent och man kan dra fingrarna genom håret utan att det är för strävt.
♥ Och framför allt så håller den håret matt längre än någon annat torrschampo jag testat.

Två tummar upp :)

IMG_5798_111

Och den finns att köpa på Byher.se nu! :)

Jag har fotat lite före- och efterbilder för att visa er hur bra torrschampot verkligen än. Jag duschade håret och väntade i 5 dagar utan att använda torrschampo (blev en stram tofs de sista dagarna) och sen fotade jag före och efter användning av torrschampot Blonde.

KÄNSLIGA TITTARE VARNAS haha, jag är som sagt sjukt oljig i hårbotten och 5 dagar utan torrschampo för mig är nästan omöjligt. Så här såg jag ut då:

IMG_5713_111

Fräscht va? Ser typ blött ut haha.

torrschampo-2_111

torrschampo_111

Skillnad va!? :)

IMG_5735_111

Användning
Lyft lite på håret och spraya i hårbotten. Sprayen är väldigt dryg så man behöver inte spraya så mycket, om man inte har så oljigt hår som jag hade just den här dagen då behövdes det ganska mycket ;)

IMG_5761_111

Vänta i några sekunder så att torrschampot hinner torka och suga upp den mesta oljan, massera sedan i hårbotten så att det fördelas jämnt.

IMG_5787_111 Resultat
Resultatet är ett hår som inte är det minsta oljigt längre, det får en luftig volym och lite struktur, men man kan fortfarande dra fingrarna genom håret och får inte den mer skitiga känslan som många andra torrschampon kan ge.

Hållbarhet
Med de flesta torrschampon så sprayar jag mer varje dag, ibland både morgon och kväll. Men med denna så behövs det inte fyllas på varje dag, 3 dagar efter dessa bilder togs så såg det fortfarande matt och snyggt ut! Och det var alltså 8 dagar efter hårtvätt. Då sprayade jag litegrann i luggen bara så överlevde jag den dagen också.

Sen duschade jag håret ;)

Pris
Torrschampot kostar 229 kronor och finns som sagt för både ljus och mörk hårfärg. Fins i vår butik Creative Makeup By Her i Uppsala, och på byher.se!

IMG_5801_111

Sammanfattning – Perfekt torrschampo för alla hårfärger, och passar både er som har lite oljighet och för oss som ar extremt fett hårbotten. Ger en luftig volym och får håret att kännas rent och fräscht.

I’m in Love! ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here