Jag har sålt en hel del olika sminkborstar på Byher.se, och även fast alla jag har sålt/säljer är jättebra så har de inte känts så sammanhängande med varandra, mycket blandade set o.s.v.

Så jag har letat och letat efter det perfekta märket som har allt! Och efter mycket letande och väldigt mycket testande bland olika märken så har jag äntligen hittat rätt! Så himla roligt! :)

Märket jag pratar om är det engelska märket Nanshy som tillverkar veganska sminkborstar i syntethår. De är lena och mjuka som små moln!

black-kabuki (1)

Många av er har efterfrågat en bra kabukiborste (Yag minerals har vart slut hos tillverkaren jättelänge och kommer fortsätta vara det ett bra tag) så började jag med att ta in just en sådan från Nanshy :)

Resten av borstarna från Nanshy är på g inom kort. Alla deras borstar är hur bra som helst!

IMG_2050_111

Nanshys kabukiborste är verkligen helt underbar! Den är kompakt och helt underbart mjuk mot ansiktet, och jobbar in sminket i huden jättebra. Perfekt för att applicera mineralfoundation!

Den kostar 149 kronor på Byher.se :)

Att ha en bra kabukiborste till sin mineralfoundation är jätteviktigt. Min syster använde en från märket Une ganska länge när hon började med Yag minerals foundation, och när hon köpte en ny borste av mig så sa hon ”jag var nöjd innan men nu känns det som en helt ny foundation! Vilken skillnad!” där ser man att det kan skilja mycket beroende på borsten man använder.

IMG_2053_111

Två stora tummar upp får denna borste av mig! ♥

2 KOMMENTARER

  1. Åh vad glad jag blir! Har tittat på dessa borstar från Nanshy ett tag nu men inte slagit till och köpt pga fraktkostnad. Ser fram emot att se mer av sortimentet! :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here