NYX har lanserat de nya läppstiften ”Butter Lipstick” som är som namnet avslöjar – otroligt krämiga!

Jag kan absolut rekommendera dessa, dom är pigmentrika, täckande, håller länge på läpparna och som sagt så är dom väldigt krämiga och sköna.

Dom finns i 22 snygga färger – allt från nude till mörklila, och kostar 99 kr på Eleven.se.

IMG_5854_111

Jag har testat dessa nyanser – Big Cherry och Fun Size, men kolla in nyansen Licorice (klicka på länken i början av inlägget för att se bilder) hur snygg är inte den? :)

nyx-butter-lipstick

Jag som har väldigt mycket smink uppskattar dessutom att hylsorna har samma färg som läppstiftet (oftast är ju förpackningarna likadana fast innehållet skiljer sig). Man behöver alltså inte kolla på undersidan av alla läppstift för att hitta rätt färg! :)

Bilder på när jag har dessa läppstift på läpparna kommer på Modernmom.se under dagen!

Kram

5 KOMMENTARER

    • Ja det har jag, gillade den dock inte tillräckligt för att börja sälja, den var inte tillräckligt effektiv. Håller dock på att testa en annan ekologisk, får se hur det går med den :)

      • Jag har testat olika deodoranter utan aluminium, men tyvärr så börjar jag lukta svett. Vissa ekologiska märken har dessutom börjat klia fruktansvärt under armarna. Men då känner jag att jag kan vara rätt säker på sanctums deo inte kommer fungera på mig.

    • Ojdå, dom hade visst inte alla färger där! Ska se om någon annan sida kanske har… Jag hittade bilderna på nyx hemsida, så färgen stämmer :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here