Som ni såg i gårdagens sminkning så har jag äntligen testat NYX superfina läppstift Macaron Lippie* som finns i massvis av ovanliga färger exempelvis gul, grön, turkos, grå och blå. Jag har endast testat nyansen Lavender som är en ljus lavendellila nyans, otroligt fin! Också ovanlig men inte lika vågad som t.ex. grönt :)

IMG_4978_111

Fin va?

IMG_4983_111

Konsistensen är halvmatt och krämig, och väldigt väldigt pigmentrik fast den är så ljus. Den blir heltäckande och jättefin på läpparna!

Den är inte superhållbar dock, den krämiga konsistensen försvinner lätt på insidan av läpparna närmast munnen, vilket syns tydligt eftersom färgen är så ljus jämfört med den naturliga läppfärgen. Men på resten av läpparna sitter den som ett vanligt läppstift. Och det är värt att behöva bättra på också, när det är en så häftig färg ;)

Jag som har tatuerat ganska långt utanför läpparna måste göra en ombré-effekt för att mörka ner lite på huden som är utanför läpparna. För eftersom nyansen är så ljus så syns skuggan från min naturliga kontur väldigt tydligt annars. Men det blir otroligt snyggt och jag älskar nyansen!

IMG_6416

Sammanfattning – Ett otroligt pigmentrikt och snyggt läppstift, som känns krämigt och lent på läpparna och är väldigt behagligt. Hade önskat lite bättre hållbarhet på insidan av läpparna, annars otroligt nöjd!

Jag fick pressutskick på det här stiftet för någon vecka sedan, och det är inte sista gången ni får se det här i bloggen kan jag säga ;)

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here