Igår var det en väldigt rolig arbetsdag på Creative Make Up! Jag är nämligen van vid att vara helt själv på salongen, då Annika passar på att göra permanent makeup på andra ställen när jag ändå är där och håller ställningarna. Men igår var både Annika och Maja där! Maja går i gymnasiet och har praktik i några veckor, och pluggar andra året på en stylistlinje :)

När jag hade en lucka så fixade jag Majas ögonbryn och berättade lite tips och trix, här är resultatet:

plocka ögonbryn före efter

Man kan med rätt verktyg och teknik göra välformade och markerade ögonbryn utan at dom blir för skarpa och ”målade”. Jag plockade och klippte brynen litegrann, och fyllde sedan i med en ögonbrynspenna från GloMinerals (nyansen Brunette) som finns att köpa på salongen!

plocka-ögonbryn-uppsala

Visst blev det fint? :)

På tal om Creative Make Up förresten, Annika hade en kund igår som hade tatuerat eyeliner på en annan salong och blivit missnöjd. Hon hade läst om Annika på min blogg och åkt 50 mil (!) för att komma till Annika som räddade henne och gjorde hennes eyeliner jättefin :) ”Vi har gjort en weekend av det” sa hon haha. Så kan det gå om man går till fel person!

Annika visade jättemånga bilder på missnöjda kunder från andra salonger som hon har fått fixa till, måste be henne om dom bilderna sen och visa er! Helt sjuukt vilka fula tatueringar vissa kommer in med! Smaksak är en sak, men någon måtta får det faktiskt vara, jag var i chock av alla fula former och gigantiska asymmetri-fel haha.

Vill ni vara på den säkra sidan – boka Annika på en gång! :)

Kram! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here