Jag älskar att ni älskar när jag visar före- och efterbilder på mina kunder från salongen, och inte bara sminkningar utan även ögonbrynsförvandlingar, för jag tycker att det är väldigt kul att visa :)

Här kommer en av mina senaste bryn-makeovers:

Med lite färg så kan ljusa ögonbryn bli enormt mycket fylligare och även bredare, riktigt nöjd kund som fick välformade bryn inför sommaren :)

Vi är sjukt fullbokade i dagsläget (så kul!) och har tagit in extratider flera dagar nu innan midsommar och även dom är helt fulla, underbart! Sommaren är den mest uppbokade tiden hos oss så boka i tid om ni önskar en specifik dag eller tid, som det ser ut i dagsläget har vi knappt en enda lucka kvar i juni och första veckan i juli så det kan vara svårt att få en tid med kort varsel.

Jag personligen har inte så många tider öppna för online-bokning men om ni ringer oss på 018 10 50 13 och vill boka hos mig så går det att ordna, eller maila mig på helena@creativemakeup.se det funkar också. Jag jobbar ju med så mycket annat därför kan jag inte vara bokningsbar online.

Hör av er om ni har några frågor! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here