Det enda jag tycker känns störande med mitt jobb, det är att jag kan bli så fruktansvärt avis på mina kunders ögonbryn haha!

Jag har inte fylliga bryn alls själv, dom blir bra med ögonbrynstatuering men jag som tycker att bryn är så fruktansvärt roligt hade varit så enormt tacksam för ett par riktigt buskiga ögonbryn att pyssla med.

Igår hade jag just en sådan kund med riktiga dröm-bryn! Jag glömde ta en förebild men dom var väldigt buskiga, långa och oformade (helt oplockade) innan jag satte tänderna i dom:

IMG_3073_vattenstämpel

Snygga va? Dom var som sagt helt oplockade innan och det här är alltså efter plockning och färgning, inget smink alls. Give me!! Så rolig plockning att göra! :)

Frustration 1 – Min personliga avundsjuka
Frustration 2 – Att den här personen är helt ointresserad av bryn och låter dom vara oplockade då det är så mycket och tidskrävande – What a waste of good eyebrows! Eller inte, nu när hon kom till mig, men ni förstår vad jag menar ;)
Frustration 3 – När hon berättar om sitt besök på en annan salong (nu hade dom vuxit ut helt efter det) som för ett tag sedan plockade hennes ögonbryn till två smala streck! Alltså nej, nej, nej, nej! Där snackar vi waste!! Ångest!! *Dunkar pannan i bordet*

IMG_3079_vattenstämpel

Älskar när dom växer rakt upp i framkanten, så att man bara kan klippa jämnt på ovansidan. Visst är det snyggt? :) (Mina växer helt åt sidan)

Vill ni också plocka ögonbrynen i Uppsala så kan ni boka online direkt på Creativemakeup.se eller ringa oss på 018 10 50 13.

Kram! ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here