Ni ville se mer inlägg om permanent makeup vilket gläder mig! :) Även fast det inte är jag som gjort jobbet så tycker jag att det är så himla roligt att skriva om! ♥

Förra veckan tatuerade Annika vår makeupartist Sandras ögonbryn, och här är före- och efterbilder på det otroligt snygga resultatet:

creative-makeup-eyebrow-tattoo

creative-makeup-ögonbrynstatuering före-efter-ögonbrynstatuering

Visst är hon helt fantastiskt duktig Annika?

På helbilderna så är efterbilden tagen dagen efter faktiskt, men resten är fotade direkt efter. Vi tog en ny helbild för hon satte upp håret på eftermiddagen efter hon tatuerade sig, vilket jag inte tänkte på då, och det störde mig så brutalt att hon hade håret olika på bilderna så vi tog en ny haha.

Vad tycks? :)

3 KOMMENTARER

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here