När jag visade er före- och efterbilderna på min ögonfranspermanent som jag gjorde den 8 december (läs det inlägget här) så fick jag frågan om jag kunde visa hur fransarna såg ut efter en vecka. Jag svarade absolut men sen har det inte blivit av tyvärr.

Men bättre sent än aldrig, ni får se bilder på hur det ser ut flera veckor senare istället! :)

Imorgon är det exakt en månad sen jag permanentade fransarna, och dom är fortfarande fina även fast dom så klart inte är lika poppande som direkt efteråt:

IMG_5268_111Den här bilden tog jag förra veckan, men dom ser likadana ut idag.

Jag smörjer in dom med Refectocil Long Lash gel på kvällarna, och när jag slarvat med det så märker jag skillnad faktiskt, då blir dom lätt lite rufsiga så att man får kamma dom lite, som när man inte har haft balsam i håret efter duschen haha. Men det går med olja eller någonting sådant också, måste nödvändigtvis inte vara Long Lash gelen men jag tycker om den väldigt mycket.

Böjen håller i ca 7-10 veckor, och färgen ca 3-5 veckor. Det beror delvis på hur man sköter fransarna (mycket sol och bad får färgen att ljusna snabbare t.ex) och även hur snabbt ens fransar växer. Permanenten växer bort och fransarnas livscykel är ca 2 månader (ganska individuellt) så när fransarna har bytts ut mot nya fransar (vilket sker hela tiden, precis som med håret på huvudet) så har permanenten också försvunnit.

Sen har jag knappt använt fransserumet heller vilket jag måste skärpa till mig med så dom inte blir normalkorta igen, det är ju lätt att göra om man har den stå bredvid tandkrämen, men eftersom jag och Miska ibland sover hemma och ibland hos mamma så har jag den alltid i handväskan, vilket gör att jag glömmer bort den på kvällen. Måste bättra mig :)

Hur som helst så är dom fortfarande fina! Så här såg dom ut när dom var helt nypermanentade:

ögonfranspermanent-före-efter-1

Nu har ni fått en liten uppdatering på hållbarheten och hur dom ser ut när böjen börjar växa bort :) Hoppas ni får en fantastisk dag!

Att färga och permanenta fransarna på vår salong Creative Makeup By Her i Uppsala kostar 795:-, och 695:- om man bara vill permanenta.

Kram på er ♥

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here