Detta kanske inte hör till skönhets-temat i min blogg, men eftersom många skönhetsevent och liknande sker i Stockholm så vill jag ändå tipsa er om ett billigt hotell i Gamla Stan som är perfekt sova-över-hotell om man vill bo nära ”smeten” men ändå mysigt!

Det är Old Town Lodge som jag sov på i torsdags mellan Swedish Beauty & Cosmetics Awards och Yves Rochers pressfrukost som var på fredagen. Ett litet rum med badrum utanför, och en mindre frukostbuffé ingick i priset (priset som var betydligt mindre är de andra hotellen som fanns i Stockholm den dagen)

Byggnaden är, om jag förstod rätt, byggd på 1200-talet, och gamla stadsmuren gick rakt genom mitt rum! Häftigt, samtidigt som jag själv tyckte det var lite läskigt till en början och sov med lampan tänd, men det var absolut inga obehagliga känslor när jag väl skulle sova sen :)

old-town-lodge

Bilden är tagen från sängen.

Superbra service, gångavstånd till Gamla Stans tunnelbana, och jättesköna sängar!

skönhetshelg-i-sthlmEtt litet ihop-klipp av vad min underbara helg har bestått av!

När jag kom hem igår så blev jag först överraskad av att Miska gjort 3-rätters middag till mig, finaste killen! Soppa, oxfilé och sedan chokladmuffins med glass, jordgubbar och maränger. Mums!

Sedan ringde jag mamma, som berättade att hon höll på och möblera och ordna i mitt sminkrum/lagerrum som jag ska ha där under sommaren när Miskas lägenhet är för varm (och för liten). Underbara människor jag har runt mig! :)

Nu är det måndag och åter tillbaka till verkligheten, men jag har en megastor goodiebag med produkter att testa så det ska bli en riktigt kul jobbdag framför sminkspegeln ändå!

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here