Vem är jag?

Jag är en 22-årig tjej med den allra bästa makeuputbildningen – självlärdhet! Allt jag har pluggat har varit med inriktning mode, men som på en räkmacka har jag alltid glidit in på sminkdelen istället och här stormtrivs jag!

Jag arbetar dock inte som de flesta makeup artister, utan främst driver jag min beauty site Imakeyousmile.se samt min egen webshop byher.se som är starkt sammankopplad med mina sminktips och steg för steg-sminkningar.

I september 2015 så slog jag ihop mig med Creative Make Up och öppnade en salong ihop – Creative Makeup By Her som erbjuder både butik och behandlingar i centrala Uppsala. Nu är min webshop även en fysisk butik!

Om jag skulle beskriva mig själv med tre ord så skulle jag säga optimist, glädjespridare och vardagsblåst :) Jag bor och är uppväxt i lilla Gimo utanför Uppsala där jag fortfarande bor, men arbetar i Uppsala och planen är att flytta dit inom kort.

Här får ni följa mig och mina verk som jag åstadkommer hemma framför spegeln, ta del av tips, tutorials och allra främst mycket inspiration!

Välkomna hit! :)

IMG_9476_111