”Min nyårsklänning är mörkblå med silvrigt virkat upptill. Jag hade velat ha en sminkning med mörkblått och vitt/silvrigt. Inte glitttrig, men gärna med skimmer! Jag är inte så duktig på att måla vid undre fransraden så nåt väldigt enkelt där hade varit grymt! Kram och tack på förhand :) Till nyår, vill som sagt inte ha glitter men gärna skimmer. Jag har mörkblågrå ögon och mörkbrunt hår.”

Beskrivande ord: Party, Eyeliner med vinge, Sotad, Fokus på bara ögonlocket, Blå, Svart, Vit.

Din klänning är väldigt mörkt blå, och det är svårt att hitta en exakt lika nyans. Istället valde jag en lite ljusare blå som jag sotade ihop med svart. Tittar man nära så är sminkningen blå och svart, men på håll ser den mörkblå ut! På så sätt matchar man utan att det ser ut som en ”missmatchning” :)

Och jag ser att jag fått många förfrågningar om just blått och silver, så jag hoppas att många av er andra också kan inspireras av denna look!

Utan blixt

Med blixt

1. Silvrig ögonskugga innerst på ögonlocket, iMys 40 Palett.
2. Blå ögonskugga längs globlinjen och en bit ner på ögonlocket, iMys 40 Palett.
3. Svart ögonskugga nederst på ögonlocket, Pür Minerals Eyeshadow Trio (Rock Goddess)
4. Sudda kanterna.
5. Svart kajalpenna längs övre och undre fransraden + vinge, Yves Rocher Ögonpenna (01 Noir)
Vit kajalpenna längs vattenlinjen, IsaDora Inliner Kajal (50 Satin White)
6. Silverskimmer i ögonvrån, innerst på undre fransraden och innerst på ögonlocket, Yves Rocher Löst Pärlemorskimmer (05 Kristall Pärlemor)
7. Marinblå mascara på alla fransarna, Elizabeth Arden (tror tyvärr inte den finns att köpa i marinblått längre)

Läppstift, Peggy Sage matt läppstift (Beige Rose)

Hoppas ni gillade sminkningen!

 

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here