Jag fick ett flertal önskemål om naturliga partysminkningar, där det bara skiljer några detaljer som eyelinervinge och intensiva ögon.

Därför har jag gjort en sådan, och sedan också ändrat den lite så att den passar allihopa!

Grundord: Lagom är bäst, Jag använder mest bara mascara, Ljust, Jordnära, Naturligt, Till fest, Glitter, Eyeliner med vinge, Eyeliner utan vinge, Party, Vardagligt.

Beskrivningar:
”Jag önskar mig en sminkning som jag både kan ha till vardagen ( alltså inte onaturlig med starka färger) och en sminkning som jag kan ha när jag ska iväg på middag, tex någon stillsam och lugn tillställning.”

”Väldigt naturlig sminkning med ljusa skuggor, LÄTT sotning. Till mellanstadie disko.”

”Gillar ganska jordnära färger, alltså inte för alltför kalla sminkningar.”

”Victorias secret sminkning fast lite mer fest.”

”Hej! Jag ska sjunga på ett bröllop och jag vill ha en ögonsminkning som går ihop med min klänning. Min klänning är beige/vit med guldtrådar i. Jag vill inte ha extremt mycket färger som exempelvis mörka färger, men ändå att det sticker ut lite. ”

”Enkel sminkning som endå lyfter ögat! är precis vad en nybliven mamma behöver! ;)”

”Naturlig partysminkning med jordiga färger”

”Jag önskar en vardaglig sminkning med ögonskuggor som man kan ha varje dag utan att man ser för sminkad ut. En sminkning som är lätt att göra men ser bra ut. Brun, beige, guld och ljusa nyanser på ögonskuggorna :) Tack på förhand!”

”Jag vill ha en sminkning som framhäver mina ögon, då dom är ganska små! Men även att ögonfärgen framhävs, de är blåa. Liksom man kan ha när man helst vill ungefär, typ vardag/speciella tillfällen/fest … Har blont hår ! :)”

”Jag gifter mig den 21 september och en kompis ska göra min sminkning.. jag har blåa ögon och mörkbrunt hår.. vad skulle passa mig då?! :)”

 

Hoppas ni tycker det är okej att jag ”föser ihop” önskningarna såhär. Tänker att det är bättre att ni åtminstone får någon sminkning än att jag inte hinner med alls. Fick så många förfrågningar så kommer omöjligt kunna göra alla annars.

Jag har utgått från denna naturliga sminkning jag gjorde tidigare, och bara byggt på den lite:

1. Ögonskuggsprimer på hela ögonlocket, Lumene Eye Shadow Primer.
2. Ljus ögonskugga på hela ögonlocket och i ögonvrån.
3. Brun ögonskugga sotat ytterst på ögonlocket.
4. Markera fransraden med en svart eller mörkbrun kajalpenna, Peggy Sage Vattenfast kajal (Noir)
5. Avsluta med mascara (jag har applicerat lösfransar från Peggy Sage)

6. Mörkare brun ögonskugga längs undre fransraden.
7. Samma ögonskugga ytterst på ögonlocket.
8. Glitter på hela ögonlocket, Too Faced Glamour Dust (Glampire)
9. Svart eyeliner längs övre fransraden.
10. + eyelinervinge.
11.  Svart kajalpenna längs vattenlinjen, och ännu mer glitter längs undre fransraden.

Hoppas ni gillar sminkningen!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here