Har ni haft en härlig helg allihopa? ♥

Igår fick jag äran att njuta i solen också, såå härligt! Och framför allt superlyxigt när man har permanent makeup och nyfärgade fransar. Så himla roligt att se pigg och pang-snygg ut även när man svettas i solen, såå lyxigt ! Man vill typ spegla sig hela tiden bara för att man vet hur man skulle kunna ha sett ut ;)

1. Solskyddsfaktor & färgad dagkräm i samma produkt
Pixi Illuminating Tint & Conceal är solskyddsfaktor 20, färgad dagkräm som både jämnar ut hudtonen lite och vårdar huden, OCH ger huden en strålande lyster. Bästa sommarprodukten!

Bara att smörja in med fingrarna som en vanlig dagkräm. Den har även en concealer i korken ifall man har någon blemma man vill täcka också. Ja ni hör ju, underbar!

2. Svarta och böjda ögonfransar
Färga och permanenta ögonfransarna innan sommaren, det är guld! Jag böjde med tång igår men det blir både snyggare böj med permanent och dessutom håller det även om man badar o.s.v.

Kostar 795:- hos oss i Uppsala, boka online här :)

3. Permanent makeup
Och så gör ju min permanent makeup otroligt mycket också! Min lashliner uppe och nere tillsammans med ögonfransarna är nog det jag tycker gör störst skillnad på sommaren, i alla fall om man ändå har strån på ögonbrynen.

Men jag har ju ögonbryn och läppar också som är galet snyggt tillsammans med ögonen. Samt en ljus inliner längs vattenlinjen som blir pricken över i!

Lashliner uppe & nere kostar 4500:- och Amir (som är grym på eyeliner-tatueringar!) har en hel del tider innan sommaren :) Lägger ni till inliner (ljust längs vattenlinjen) så är det totala priset 7500:-.

Jag var allt annat än pigg igår, och ändå såg jag ut så här efter en hel dag i solen:

IMG_0790_111

Tog en dålig mobilbild för att visa er. Den enda tiden jag lagt ner är 10 sekunder på morgonen för att smörja in mig med solskydd, och det gör man ju ändå :)

Ni kan se hela vår prislista samt boka tid (och bli redo för beach 2016!) online på Creativemakeup.se!

Kram på er! ♥

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here