Fick ett mail här om dagen:

”Hej Helena! Du nämnde i ditt inlägg om Swedish Beauty & Cosmetics Awards 2016 att Annika var helt osminkad på galan. Kan du inte visa en bild på hennes egna tatueringar i ansiktet så att man får se hur det ser ut? Är så sugen på att tatuera både bryn, ögon och läpparna, bleka tänderna och färga och permanenta ögonfransarna hos er innan sommaren och vara DÖSNYGG på stranden och sen aldrig behöva sminka mig mer. Men är lite osäker på hur det ser ut egentligen, dina tatueringar är jättefina men ganska diskreta, jag vill ändå se sminkad och fixad ut hela tiden. Tack för en bra blogg! Kram, L”

Vi håller som sagt på att planera skyltning till våra stora fönster i salongen, och jag leker fotograf på heltid nästan ;) Här om dagen fotade jag vackra Annika som startade Creative Make Up, och är DEN Annika som gör alla snygga ögonbrynstatueringar som jag har lagt ut i bloggen då och då i flera års tid nu. Så otroligt fascinerad över detta fortfarande!

Annika själv sminkar sig aldrig längre, och med aldrig så menar jag verkligen aldrig. Hon är hudvårdsnörd och har produkter i sitt kylskåp hemma istället för mat, och är en flitig användare av läppbalsam, men smink använder hon inte överhuvudtaget!

Titta så snygg hon är:

1 Annika kopia

Annika har tatuerat:
Ögonbrynen
Sotad eyeliner uppe och nere, på ovansidan är det sotad med både svart och brunt
Ljus inliner längs vattenlinjen samt highlighter i ögonvrån
Fräknar
Läpparna + highlighter i mitten och runt omkring. Läpparna är typ en centimeter bredare än hennes naturliga läppar!

Fransar:
Annika färgar och permanentar sina ögonfransar regelbundet så att det ser ut som att hon har mascara konstant. Hon använder även Beautylash för att förlänga sina fransar.

Coolt va? Och såå snyggt! Hade jag inte bloggat om smink så hade jag tatuerat in lika mycket direkt, ingen tvekan om saken :) Hon vaknar så här, badar så här, tränar så här, helt galet!

Blir ni sugna? :)

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here