Godmorgon fina ni!

Jag har glada nyheter så här på morgonkvisten – nu finns äntligen Paese på byher.se!!!

Paese är ett skönhetsmärke från Polen som har riktigt hög kvalité på sina produkter, samtidigt som dom är baserade på naturliga ingredienser! Alla produkter innehåller ingredienser som vitamin C, A, PP, B-och E, oljor, vaxer, mineraler och naturliga UV-filter. Omkring 85% av ingredienserna i produkterna är naturliga.

Jag är helt förälskad i Paese! Dom har massa kul så som kajalpennor, ögonskuggor, primers, grundsmink, nagellack m.m. Jag kommer ta in mer och mer från det här märket, men jag börjar med läppsmink och mascara:

IMG_18255_111

Dessa läppglans, Paese Manifesto Liquid Lipstick, är snarare flytande läppstift! De är såå pigmentrika och täckande, samtidigt som dom är riktigt sköna på läpparna. De känns inte kladdiga eller klistriga alls, och håller länge. Denna serie säljer jag alla färger av redan nu! Jag är helt tokkär!

Färgen 908 har en lite annorlunda förpackning p.g.a. att dom håller på att göra om och byta ut förpackningarna, och detta är den enda nyansen jag inte har fått i det nya utseendet. Men även fast den ser så liten ut så innehåller den exakt lika mycket som dom andra, vilket är 6 ml.

IMG_184555

Dessa läppstift, Paese Lipstick, innehåller vårdande arganolja och är helt himmelska! De är pigmentrika, täckande, och känns extremt mjuka och sköna på läpparna. Jag brukar använda dom istället för läppbalsam även när jag är osminkad haha. Nr. 10 och 44 ser inte lika fina ut i formen på bilden, vilket beror på att jag har använt dom en hel del redan!

Färgerna jag har tagit in till att börja med är en nude-färgneutral corallfärg, corallfärg och en blodröd. Fina va? :)

paese-mascara

 

Och sist men inte minst har jag även tagit in deras grymma mascara Paese Adore 3D Lash Mascara. Den är riktigt lättarbetad och ger både längd, separation och fin volym! Borsten är en mellanstor gummiborste (jag älskar gummiborstar) och man kan arbeta mycket med mascaran tills man är nöjd utan att den klumpar eller blir ful.

IMG_7320

På denna bild har jag mascaran från Paese och Manifesto-glanset i nyansen 905.

IMG_8002_111-914x1024Och här är läppstiftet med arganolja i nyansen 44! :)

Priser:
Paese Manifesto Liquid Lipstick – 79 kr, klicka här för att köpa!
Paese Lipstick med arganolja – 79 kr, klicka här för att köpa!
Paese Adore 3D Lash Mascara – 159 kr, klicka här för att köpa!

Jag kan verkligen rekommendera alla produkter, dom är toppenbra! Det kommer fler bilder inom kort också :)

Kraam!

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here