Godmorgon måndag! :)

Klockan är bara 7 och jag har redan varit vaken en timme, ätit frukost och fått i mig första koppen kaffe. Miska jobbar sin första dag efter semestern, och även fast det är tråkigt så kan jag inte låta bli att njuta lite av att det får mig att komma tillbaka till rutinerna också. Annars passar man ju gärna på att ta sovmorgon tillsammans, njuta i solen tillsammans, mysa framför tv:en tillsammans och sådant även fast inte jag har semester.

Men nu är jag back on track och måste bara berätta vad min kompis Frida sa om Paeses nagellacksborttagning igår :)

Jag – Frida, lukta på det här!
Frida – Mmmmmmmmm! Vad gott!
Jag – Vet du vad det är?
Frida – Nej?
Jag – Nagellacksremover!
Frida – Vaaaa?! Det här skulle man ju vela ha som parfym!

Hahaha, jag tyckte att det var en ganska bra recension :)

IMG_6017_111

 

Läs mitt tidigare inlägg om denna på Modern Mom, och köp den på byher.se! :)

1 KOMMENTAR

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here