Jag älskar nude-läppar, och vet att otroligt många av er gör det också (det märks i webshopen kan jag säga, dom nyanserna blir slutsålda fast jag knappt hinner skriva om dom!). Men faktum är att jag känner  mig snyggare i färgstarka läppar, och ska jag iväg så blir det oftast det jag väljer, eller åtminstone ljusrosa läppar som också ger lite färg.

Detta diskuterade jag, Linda Hallberg och Therese Jirving på ett event i våras, varpå Linda sa ”när man väl hittar rätt nude-nyans så är man fast!”, och detta har äntligen skett! :)

Det finns ingen direkt mall för vilka nude-nyanser man passar i och känner sig snygg i, och inte heller den perfekta nyanen som passar alla då det beror både på hudton och hur mörk repektive ljus man är. Ett tips är i alla fall att inte välja en för ljus färg jämfört med hudtonen utan hellre välja någon nyans mörkare.

Det bästa är att testa sig fram – och min nya älskling är den nya nyansen 17m från Paese Lipstick With Argan Oil!

Nyansen känns helt perfekt för mig, och jag håller tummarna för att den inte kommer vara för mörk i vinter när jag får tillbaka min ljusa hudton för den här vill jag använda året om :)

IMG_5647_111

Stiftet är krämigt och känns riktigt skönt på läpparna, det innehåller vårdande arganolja och sitter väldigt länge under dagen.

Kostar 79 kr på byher.se!

IMG_5632_111

IMG_5638_111

Jag har använt detta läppstift i dagens sminkning som jag kommer publicera ikväll, då får ni se helbilder! :)

Kram!

 

3 KOMMENTARER

  1. Tyvärr, redan testat och utan resultat. Jag har nog minsta möjliga mängden läppgunk man kan ha på och ändå synas, men det lägger sig där ändå (ja, oavsett mängd eller icke-mängd faktiskt).

    Nåväl. Tack ändå för tipset. Det är tur jag inte har större problem än så ;)

  2. Nude is the shit ;)

    Meeen… jag måste bara fråga. Jag tycker jag hör mycket om läppstift som blöder och kommer utanför konturerna. Det problemet har jag aldrig haft. Däremot, så har det en tendens att lägga sig på insidan istället? Dvs på den inre kanten, in mot slemhinnorna/munnen istället – hur kommer det sig och hur undviker jag det?

    Har försökt att googla men det verkar som jag är ensam ^^

    • Allas läppar är olika, jag har sällan problem med att läppsminket blöder ut heller men väldigt många har det :) Testa att ta en bit toalettpapper mellan läpparna och stäng munnen försiktigt en gång, du behöver inte stänga läpparna helt utan mest på insidan där du vill ha bort överflödigt smink som annars vill glida inåt. Du kan också stoppa ett finger i munnen och dra ut det med läpparna stängda, då får du också bort överflödigt som annars hade glidit inåt och kanske hamnat på tänderna till slut :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here