Igår gjorde jag en sak som jag längtat efter länge – permanenta ögonfransarna!

Jag har gjort det förut, men det var ganska länge sen och jag har inte tagit mig tiden att göra det igen. Permanent är en klassisk sak som man lätt glömmer bort hur fantastiskt det är att ha det ”mina ögonfransar är ju ganska böjda ändå…” och sen när man gör det igen så påminns man om hur fint resultatet verkligen blir :)

Men nu har jag avstått från både färg och permanent i ca 7 veckor eftersom jag har fotat före- och efterbilder med BeautyLash – ett ögonfransserum som ger länge ögonfransar. Och då har jag ju inte kunnat färga och dona för då skulle ju inte efterbilden stämma.

Men nu har jag uppnått slutresultatet med BeautyLash (ett fantastiskt resultat!) och igår fick jag äntligen mina fransar permanentade och färgade på Creative Makeup By Her :)

lashliner-cmu-by-herTatuerad lashliner, ögonfransserum, ögonfranspermanent och färgning, sen är man så här snyggt helt osminkad!

Jag har alltså inget smink på mig alls på bilderna :)

längre-ögonfransar-cmu

Även fast man har väldigt långa fransar så måste de flesta böja och lägga på mascara för att längden ska synas. Men om man färgar och permanentar så är dom svarta och böjda hela tiden och då kan man skippa mascaran helt! :)

ögonfranspermanent-före-efter-1

Visst är det supersnyggt? Man kan tro att jag har mascara fast jag inte har det, jag vaknar upp så här på morgonen, helt fantastiskt :)

IMG_2763_111

Ögonfranspermanent + färgning kostar 795:- på Creative Makeup By Her i Uppsala. Både Jeanette och Sandra gör denna behandling, och Sandra jobbar varannan lördag så det går att boka även vissa lördagar.

Dessutom har vi ett julerbjudande just nu, alla som gör behandlingar för minst 350:- eller handlar produkter i butiken för minst 500:- får en julklapp av oss – ett presentkort på en gratis sminkkonsultation! Jag kommer skriva mer om det i ett separat inlägg inom kort :)

Kram på er ♥

5 KOMMENTARER

 1. Fiiiiint! :-) finns det att välja olika böj att välja på fransarna till permanenten eller hur fungerar det? :-)

  • Ja absolut, man väljer spole utifrån både kundens längd på fransarna samt önskemål om resultatet. Jag har permanentat med en rundad spole vilket blir superfint när man är osminkad, tror dock att jag vill ha en helt platt nästa gång (då står dom rakt upp) för eftersom jag sminkar mig så mycket så är det lite bökigt att lägga mascara utan att kladda på ögonlocket när dom är lite rundade :)

  • Jaa absolut! Vi säljer massor av presentkort :)
   Vi har öppet 3:e och 4:e advent 11-16 (annars brukar vi ha stängt på söndagar)
   Dagen innan julafton har vi extra öppet 10-20.30 för frans- och brynfix samt sista minuten-julklappar.
   På julafton har vi stängt.
   I mellandagarna har vi öppet som vanligt, även juldagen och nyårsafton! På nyårsdagen har vi stängt, men sen är allt som vanligt igen :)

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here