Ibland börjar jag sminka mig genom att måla läpparna, och utifrån dom välja färger till ögonen. Bra tips om man behöver inspiration!

Så gjorde jag på denna sminkning, jag var så sugen på att använda läppennan 06 Aubergine från Dr.Hauschka som jag inte har använt på ett tag, den är så himla snygg! Och sen valde jag ögonskuggor utifrån den läppfärgen. Förresten så är den på sommarrean på Byher.se nu, och kostar för tillfället 99 kronor istället för ord. pris 140 kronor :)

IMG_3458_111sminkning

Jag har använt dessa tre mineralögonskuggor från Yag mineral.

IMG_3550_111
Fint va? :)

Ljus pastellila ögonskugga i mitten av ögonlocket och i ögonvrån, Yag mineral (Soft Lilac)
Mörkrosa ögonskugga innerst och ytterst på ögonlocket, längs globlinjen och ytterst på undre fransraden, Yag mineral (Pink Berry)
Guldögonskugga innerst på undre fransraden, Yag mineral (Rose gold)
Svart eyeliner längs övre fransraden, Paese Penliner.
Svart mascara, Oriflame Wonderlash Mascara*

IMG_3487_111

IMG_3515_111

Hoppas ni blev inspirerade! ♥

4 KOMMENTARER

  1. Åh, jag är så dålig på att använda läppstift osv, känns bara som att det kladdas ut / försvinner och blir fult på en gång :(

    • Ja men då är en läppenna som denna mycket bättre än ett läppstift, kladdar inte och håller mycket längre! Men visst måste man komma ihåg att bättra på litegrann även med en penna, men det blir inte alls på samma sätt som med ett stift :)

      • Känner verkligen igen mig i Janies beskrivning. Läppstift är kört för min del, det smetar bara och flyter ut så kanterna blir ojämna. Läppenna sitter förvisso men brukar torka ut läpparna så det ser hemskt ut efter några timmar. :( Är det fel läppenna eller finns det något magiskt knep för att slippa torra fnssiga läppar efter några timmar?

        Den där nyansen är för övrigt helt galet fin. Intensiv och dramatisk men ändå harmonisk på något sätt.

LÄMNA ETT SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here